Jung: Ne želim novac ministarstva krišom

Ostavite komentar


    1. Samo u javnoj kući se plaća unapred. Beogradski festival igara je tvoja privatna firma i ti to nećeš da kažeš. Ušla si na listi SNS da bi se očešala o budžet Beograda i sada se praviš kao da nisi znala u kakvo društvo si došla. Aja, ti si još uvek sa njima.

  1. Kakva kraljica spina.Toliko je alava da je izazvala i ministra kulture da joj javno odgovori braneci se od optuzbi,pa smo usput saznali i za pare mimo konkursa-koje su ocigledno mnogo vece nego pare sa konkursa.Sestro, ne mogu tebi sve pare koje su planirane za kulturu da se daju.Ima i drugih.I njima treba podeliti neke preostale mrvice

  2. Koja ti je cena da igras i pevas Jorgovanki, Bajatovicu, Palmi, Vulinu, Djuki, Martinovicu, Gojkovickoj, Risticevicu, Jutki i Bati Gasicu? Koliko god da trazis malo je za tako ponizenje.

    1. A koja je cena da peva Vuĉiću. Pa tu ne bi tražila novac, tu bi radila od srca. Možda bi mu poljubila ruku kao Oliver Mandić, ovaj voli takve manire.

  3. Ostavite tu sns družbu da se glože među sobom. Ova bar ima neke veze sa kolturom i umetnošću, ali ovaj birokrata ni malo, a ministar je. Recimo, u Sloveniji su ministri kulture bili ljudi koji su se umetnošću i bavili, a ne sns pravnici. I sad je na čelu akademski vajar. I kultura, posebno vrhunska, ne može da se posmatra tržišno, ona novac vraća posredno i vremenom. a narod čini plemenitijim i kulturnijim, često ga goni na razmišljanje. U Srbiji svakako najviše treba da dobiju Bemus, Bitef i Fest od festivala. Ovo, čime se bavi gospođa Jung, treba da bude i deo Bitefa.

  4. dala podršku Vučiću,popela se na binu,dobila pare e sada joj je i to malo.ukinite taj privatni festival

  5. Lažna balerina lažnog imena i prezimena protiv lažnog ministranepostojeće kulture. Fenomenalno! Baš je zabavno. Give us more, please.

  6. U istom položaju su i ostali festivali. Prema tome BFI nije ništa tako posebno. Koliki je profit BFI jer se radi o privatnom festivalu. Po nekim jedna trećina ukupnih sredstava je dovoljna da gradjani Srbije preko ministarstva odvoje novca. Cene karata nisu umanjene za odredjeni iznos i ako festival finansiraju gradjani preko ministarstva. Mislim da bi finansijska inspekcija mogla da odgovori na neka pitanja u vezi BFI.

  7. Uvek kod istomišljenika dodje do podela kad je upitanju nova.
    Sad je bar jasno zašto je Aja bila na bilbordima. Novac…… Finansijska da udje u festival i da vidi kako se troši novac gradjana.

    1. Podsecanje da je BFI sukobom interesa za 2016.godinu , gde je clan komisije sredstava ministrastva za kulturu bila i Aja Jung, dobio 63% novca, pravosnazno sudski.Nacionalna fondacija za igru je paravan za pranje novca firmama, oslobodjena svih poreza.Nema uposlenih u Fondaciji Ugovorom o radu i delu, volontiranju kao ni u Beogradskom festivalu igre.Gospodja Jung je cista mesetarka i manilupator, i krajnje je vreme da inspekcije rada, Poreske uprave, Ministarstva izvrse kontrolu cak 5 fantomskih preduzeca Adrijane Krtolice, Aje Jung.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.