Jung: Ne želim novac ministarstva krišom 1Foto: Miroslav Dragojević

Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung pismom je odgovorila ministru kultuire i informisanja Vladanu Vukosavljeviću na njegove optužbe istakavši da Beogradski festival igre ne želi da dobije novac Ministarstva kulture i informisanja tajno i krišom.

Aja Jung je u pismu Vukosavljeviću navela da joj elementarno vaspitanje ne dozvoljava da odgovara na njegove prozivke i pogrešne navode.

„Ipak moram da zaštitim Beogradski festival igre od Vašeg besa i mržnje, kao što Vi samostalno i hrabro štitite Ministarstvo kulture i informisanja od Aje Jung“, kaže Jung, prenosi RTS.

„Zapanjujuće je to što ni 2017. godine, kao ni danas, niste razumeli da Beogradski festival igre ne želi da dobije novac Ministarstva kulture i informisanja tajno i krišom, Vašom voljom ili nevoljom“, istiće Jung.

Konkurs je jedina pravno valjana mogućnost za dodelu sredstava, naglasila je Jung: „Ja odbijam da se domunđavam sa Vašim saradnicima, državnim sekretarima ili šefovima Kabineta, već zahtevam da unapred znam koliko sredstava će biti opredeljeno za održavanje Festivala igre, kao što i Ministarstvo kulture i informisanja uredno, i bar 10 meseci pre održavanja, obaveštavam o programu i načinu njegovog predstavljanja u zemlji i inostranstvu“, ističe Jung u pismu Vukosavljeviću.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

18 reagovanja na “Jung: Ne želim novac ministarstva krišom”

    • Samo u javnoj kući se plaća unapred. Beogradski festival igara je tvoja privatna firma i ti to nećeš da kažeš. Ušla si na listi SNS da bi se očešala o budžet Beograda i sada se praviš kao da nisi znala u kakvo društvo si došla. Aja, ti si još uvek sa njima.

  1. Kakva kraljica spina.Toliko je alava da je izazvala i ministra kulture da joj javno odgovori braneci se od optuzbi,pa smo usput saznali i za pare mimo konkursa-koje su ocigledno mnogo vece nego pare sa konkursa.Sestro, ne mogu tebi sve pare koje su planirane za kulturu da se daju.Ima i drugih.I njima treba podeliti neke preostale mrvice

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.