Kad je Hari sreo SaliFoto: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Kraj filma Kad je Hari sreo Sali nije snimljen onako kako je prvobitno zamišljen, a reditelj Rob Rajner sada otkriva šta ga je nateralo da se predomisli.

U novom intervjuu za emisiju Who’s Talking to Chris Wallace, Rajner je otkrio da je Kad je Hari sreo Sali originalno imao film koji je terao na plakanje.

„Prvobitan kraj bio je takav da Hari i Sali ne završe zajedno“, otkrio je Rajner u ovom CNN šou.

U kraju koji su svi videli Hari vidi Sali na novogodišnjoj proslavi, kaže joj da je voli, oni se poljube i oktrije se da se uzimaju tri meseca kasnije.

Rajner kaže da je promenio kraj filma nakon što je upoznao svoju suprugu Mišel Singer, što se zapravo desilo tokom snimanja filma.

Kad je Hari sreo Sali je po mnogima jedna od najboljih romantičnih komedija

Da nije bilo tog trenutka njegovog pronalaženja ljubavi u stvarnom svetu, Hari i Sali ne bi nikada završili zajedno u filmu.

„Bio sam u braku deset godina. Bio sam singl deset godina i nisam verovao da ću ponovo biti sa nekim. Tako je nastao Kad je Hari sreo Sali. Nisam upoznao nikoga i trebalo je da bude susret njih dvoje godinama kasnije, kako razgovaraju i svako odlazi svojim putem.“

Film Kad je Hari sreo Sali napisala je Nora Efron, a režirao Rob Rajner, on je izašao 1989. godine, kada je Rajner oženio svoju suprugu.

Pored Bilija Kristala i Meg Rajan, u filmu glume i Keri Fišer, Bruno Kirbi, Stiven Ford, Lisa Džejn Perski, Mišel Nikastro, Kevin Runi, Harli Kozak i Estela Rajner.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari