Kejt Hadson otkrila da snima muzički album 1Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Da li ste znali da Kejt Hadson ima talenat za muziku? Naime, popularna glumica je nedavno otkrila da joj je muzika velika ljubav i da planira da uskoro završi svoj prvi album, koji bi trebalo da izađe u 2023. godini.

Kejt Hadson je svet osvojila davne 2000. godine, kad je zaigrala u „Almost Famous“, danas kultnom filmu Kamerona Kroua. Maestralno je odigrala ulogu Peni Lejn, grupi devojke fiktivnog rok benda Stillwater, piše N1.

Za ovu ulogu, glumica je bila nominovana za Oskara, a dobila je i Zlatni globus, kao i brojne druge nagrade.

Sada je odlučila da sopstvenu muziku podeli sa drugima. Tokom intervjua sa Džimijem Falonom u „The Tonight Show“, Hadson je otkrila da već neko vreme piše muziku i da planira da objavi album u novoj godini, piše Rolling Stone.

„Volim da pevam. Osećam se čudno kad to kažem. Snimam ploču otprilike godinu dana. Tako je zabavno“, rekla je Hadson.

Prosvetljenje u vezi s muzikom doživela je, kako kaže, tokom pandemije.

„Svaki put kad dajem intervju, ljudi pitaju ‘Žališ li za nečim?’, a ja kažem – ‘U ranim sam četrdesetim, ne još’. Ali tokom kovida, pomislih – ‘Šta radim?’“, rekla je.

Hadson je objasnila da je godinama pisala pesme i da je sada došlo pravo vreme da ih i otpeva.

„Pišem od svoje 19. godine i nikada to nisam delila s drugima, pa sam mislila da će to biti jedno od mojih velikih žaljenja. Nemam očekivanja. Samo želim da izdam ploču i zato to radim i jako sam uzbuđena. Jedva čekam“, zaključila je glumica.

Ona je sa publikom podelila svoje pevačke vještine dok je gostovala u „The Tonight Show“, gde je svirala pesmu „That’s My Jam“ i otpevala doo-wop verziju pesme „7 Rings“ Arijane Grande.

https://www.youtube.com/watch?v=XxfBytzK6e4&ab_channel=TheTonightShowStarringJimmyFallon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari