kijanu rivsFoto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Kijanu Rivs pridružiće se animiranoj franšizi Sonic the Hedgehog, zasnovanoj na istoimenom serijalu video igara, jer će pozajmljivati glas liku koji se zove Šedou.

Kijanu Rivs će biti deo filma Sonic the Hedgehog 3 zajedno sa Benom Švarcom, Kolin O’Šonesi, Idrisom Elbom, Džejmsom Marsdenom i Džimom Kerijem.

Za rediteljskim kormilom ponovo će se naći Džef Fauler, koji je radio i prva dva dela filma, a kao što je najavljeno, vraća se većina zvezda iz tih ostvarenja.

Šedou je na neki način najavljen na kraju prošlog dela filma, ali se nije znalo ko će mu pozajmljivati glas, iako su se neki nadali da bi to mogao da bude Robert Patinson.

Šedou je Sonikov rival i antagonista u serijalu video igara, iako ponekad sarađuje sa njim i njegovom ekipom.

Kijanu Rivs ovog leta dolazi na Arsenal fest

Prvi put se pojavio u video igri Sonic Adventure 2 za konzolu Sega Dreamcast 2001. godine.

Kijanu Rivs već je pozajmljivao glas u video igri Cyberpunk 2077, kao i animiranim filmovima Toy Story 4 i DC League of Super-Pets.

Gledaćemo ga i u seriji Balerina, spin-ofu na filmove o Džonu Viku, komediji Good Fortune Aziza Ansarija, kao i nastavku filma Konstantin.

Film Sonic the Hedgehog zaradio je 319 miliona dolara, a nastavak 405 miliona, dok je najavljena i serija o Naklsu, liku kome glas pozajmljuje Idris Elba.

Treći deo bi trebalo da u bioskope stigne 20. decembra ove godine.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari