Koncert Diznijeve fantazije na otvorenom BF odložen za 30. jun 1Foto: BF

Koncert Diznijeve fantazije na otvorenom Beogradske filharmonije na Ušću je odložen za 30. jun, zbog najavljenih vremenskih nepogoda, saopšteno je iz Filharmonije.

Koncertu na Ušću, koji je bio zakazan za večeras, odložen je zbog želje da se ne razočara publika koja je iščekivala Treći koncert na otvorenom, a pogotovo zbog najmlađih.

„Da ovo nije koncert na kome se očekuje toliko puno dece, potpuno bih mirno podsetio da je i na Vudstoku padala kiša i nikome nije smetala. Ali ovo je specifičan događaj na koji dolazi puno beba i klinaca, i upravo smo zbog njih doneli ovu odluku, da sačekamo narednu nedelju za Diznijevu Fantaziju“, rekao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

U saopštenju se navodi da će Filharmonija dočekati desetine hiljada ljudi iz svih krajeva zemlje, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću nedelju dana kasnije, 30. juna, uz „najlepši animirani spektakl svih vremena“ i čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari