kristofer nolanFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Humoristička serija The Curse pronašla je novog obožavaoca u Oskarom nominovanom reditelju Kristoferu Nolanu.

Slavni reditelj imao je samo reči hvale za seriju s Emom Stoun i Nejtanom Filderom u najnovijem intervjuu za The Playlist.

Serija, koja je izašla u novembru prošle godine, prati Ešera (Filder) i Vitni Sigel (Stone), mladi bračni par koji vodi rijaliti emisiju o renoviranju kuća.

Nakon što Ešer uzme nazad novac koji je poklonio devojčici Nali tokom snimanja emisije, ona na mladi par baci kletvu koja im poremeti živote, piše Index. hr

The Curse je satirična crna komedija, koju su kreirali Beni Sefdi i Nejtan Filder, a na dosad neviđen način obrađuje teme privilegija, lažnog altruizma i filantropije.

Nolan je u intervjuu izjavio da je oduševljen serijom te da nikad ne znate što će se iduće dogoditi, čak i kad mislite da znate što sledi.

„Ovo je neverovatna serija i nikad nisam vidio tako nešto na televiziji“, rekao je reditelj.

„Jako je malo serija koje izlaze a da nemaju prethodnike.“

Nolan je zatim dodao da većina serija vuče inspiraciju iz klasika kao što su Twin Peaks, The Prisoner i Singing Detective Dennisa Pottera, ali da se The Curse ističe po tome što se ne može uporediti ni s jednom drugom serijom.

Prvih pet epizoda serije The Curse trenutno je dostupno na streaming servisu SkyShowtime. Poslednjih pet epizoda bit će dostupno od 16. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari