Kventin TarantinoFoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kventin Tarantino planira da uskoro započne snimanje svog desetog i poslednje filma, pod nazivom „The Movie Critic“. Poslednjih meseci se dosta spekuliše o glumcima i glumicama koji će se pojaviti u njemu, a jedno ime se izdvojilo za glavnu rolu.

Prema pisanju sajta World of Reel, glumac Pol Volter Hauzer bi mogao da postane potencijalna zvezda najnovijeg Tarantinovog ostvarenja.

Hauzer je 36-godišnji glumac i komičar, koji se proslavio ulogama u filmovima „I, Tonya“ (2017), „BlacKkKlansman (2018), „Late Night“ (2019), „Richard Jewell“ (2019) i „Cruella“ (2021). Uloga u Tarantinovom filmu mu je ponuđena pre početka štrajka glumaca, a još nije poznato da li ju je prihvatio, prenosi Index.

„The Movie Critic“ će biti Tarantinov poslednji film

„The Movie Critic“ će biti Tarantinov deseti i ujedno poslednji film, a njegova radnja će se dešavati 1977, godine u kojoj su izašli neki od najvećih holivudskih hitova, od „Star Wars“ i „Saturday Night Fever“, pa do „Annie Hall“ i „Close Encounters of the Third Kind“. U fokusu priče je izmišljeni filmski kritičar Džim Šeldon koji piše za list „Hollywood Press“.

Iako dodatne informacije o radnji filma i glumačkoj postavi još uvek nisu dostupne, kruže glasine da bi se Semjuel L. Džekson mogao pojaviti u filmu, a možda i Brus Vilis.

Scenario za „The Movie Critic“ je već završen, a produkcija filma bi trebalo da počne Los Anđelesu nakon završetka štrajka glumaca. Ako se štrajk ne završi ove jeseni, snimanje će verovatno tek početi sredinom sledeće godine.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari