Majdanpek: Povodom Međunarodnog dana žena Narodna biblioteka damama poklanja popust od 30 odsto za novo učlanjenje 1Majdanpek, Foto: J. B. K.

Nakon popusta od 30 odsto za učlanjenje u vreme novogodišnjih i božićnjih praznika, Narodna biblioteka Majdanpek danas je povom Međunarodnog dana žena, 8. marta, damama omogućila učlanjenje takođe uz popust od 30 procenata. Uz ovaj popust, godišnja članarina je 350 dinara.

Osim ovih tradicionalnih popusta za nove članove, majdanpečka Narodna biblioteka je besplatno učlanila i predškolce, a u cilju da deci od najmlađeg uzrasta približe knjigu i čitanje, učenici od prvog do četvrtog razreda imaju besplatnu članarinu.

Početkom godine Narodna bibliteka Majdanpek je zahvaljujući Ministarstvu kulture i Narodnoj biblioteci Srbije, postojeći knjižni fond uvećala za 600 novih naslova. Među njima su i aktuelni naslovi domaćih i stranih pisaca beletristike koji se po pravilu najviše čitaju.

Knjižni fond Narodne biblioteke Majdanpek sadrži oko 43 hiljade knjiga koje su na raspolaganju čitaocima u Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari