Majkl ImperioliFoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Razni su načini da se dođe do odobrenja za snimanje filma, ali Majkl Imperioli je svojevremeno pomoć tražio od veštice.

Glumac Majkl Imperioli je bio jedan od scenarista filma Semovo leto iz 1999, koji je režirao Spajk Li, a koji je zasnovan na istinitoj priči o serijskom ubici.

U pitanju je Dejvid Berkovic, poznat kao Semov sin, koji je terorizovao Njujork 1977. godine, a u filmu su glumili Mira Sorvino, Adrijen Brodi, Dženifer Esposito i Džon Leguizamo.

U dokumentarcu Ghosts of the Chelsea Hotel (and Other Rock & Roll Stories) Imperioli je ispričao kako je u hotelu Čelsi pitao jednu vešticu za pomoć.

„Upravo sam počeo da pišem Semovo leto sa Viktorom Kolikiom. Zaista sam želeo da film bude smimljen, pa sam se sreo sa nekim ko je bio veštica, ženom koja mi je rekla da će mi pomoći, ali ne na načine na koje ja to očekujem.“

Majkl Imperioli je iz glumačih uplovio i u scenarističke vode

To se dešavalo dok je živeo u hotelu Čelsi, a podelio je i priču o tome kako je tamo video duha.

„Video sam duha tamo. Ljudi će misliti da sam lud, da je to laž ili šta god. Ali ja nisam jedini koji je video tu žensku utvaru, izgleda iz 19. veka, čiji je budući muž umro na Titaniku. Došla je odnekud i čekala ga, a kada je saznala šta mu se desilo, ubila se.“

Imperioli nastavlja svoj scenaristički rad na predojećem filmu koji piše sa tvorcem Sopranovih Dejvidom Čejsom.

„Da, pišemo film za mene i Stiva Širipu (kolega iz serije Sopranovi). To je tajni projekat o kome ne mogu još da pričam“.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari