Četiri ruže: Mali film koji diže veliku prašinu 1Foto: V. Stojsavljević

Ovo je film koji prikazuje Beograd iz nekog drugog ugla – ovako film “Četiri ruže” opisuje glumačka ekipa kao i sam reditelj Vasilije Nikitović.

Film “Četiri ruže” prikazuje život mladih, neiskvarenih ljudi u velikom gradu, kakav je Beograd.

Definisan kao krimi komedija prožeta dramom, ovaj film je pun realnosti, napetosti, ali i smeha, sa jakom porukom koju nosi.

Reditelj Vasilije Nikitović rekao je, na današnjoj konferenciji za novinare, da je uspeo da iznese svoju viziju i da je zadovoljan filmom, koji je, sa pauzama, sniman oko 10 godina.

“Ovo je mali film, koji diže veliku prašinu”, istakao je Nikitović.

Glumac Dragan Gagi Jovanović, koji tumači ulogu glavnog negativca u film, novinarima je rekao da mu je bio izazovno da tumači takvog lika.

“Uvek mi je izazov da radim nešto drugačije i začuđujuće lako sam izneo ulogu tog “čudovišta”. Prepoznao sam energiju koju Vasilije ima i zato sam se upustio u sve to”, naveo je Jovanović.

Glumica Nada Macanković, koja glumi jednu od glavnih ženskih uloga u filmu, zahvalila je Vasiliju koji joj je ponudio, kako je rekla, drugačiju ulogu.

“Vasilije me je poznavao bolje nego što sam poznavala sama sebe i zato mi je poverio takvu ulogu”, rekla je Macanković.

Pored režije, Vasilije Nikitović potpisuje i scenario kao i produkciju.

Između ostalih, neke od uloga u filmu tumače Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković kao i mnogi drugi.

Premijera filma “Četiri ruže” zakazana je za 3. decembar u 20:30 časova u Sava Centru  Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari