Na Ladies night događaju u četvrtak 19. jula od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx posetioce očekuju pokloni, koktel dobrodošlice i posluženje. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

„Ladies night događaj je rezervisan za tebe i tvoje drugarice. Zabavi se i uživaj uz koktel dobrodošlice i slane zalogaje kompanije Zlatiborac. Kozmetička kuća Aura je pripremila specijalan poklon set sjajnih preparata za savršeni izgled, dok će najsrećnije Afrodita obradovati
sa njihovom kozmetikom za negu tela. Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a sa njima i potpuno novi ukusi. Za sve posetioce  događaja, koji vole da kuvaju i isprobavaju nove ukuse, Podravka je pripremila nove Vegeta Natur kocke“, navodi se u saopštenju.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće dobitnica Oskara Meril Strip zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija.

„Radnja filma nas vraća nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas“, piše u saopštenju.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/Jnimc-CD7mU

Karte za Ladies night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.