margo robiFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Margo Robi će se na novom projektu udružiti sa kompanijom Hasbro, a u pitanju je film zasnovan na društvenoj igri Monopol.

Margo Robi će pomoći da se ovaj dugo planirani projekat konačno ostvari putem svoje produkcijske kuće LuckyChap, u saradnji sa kompanijom Lionsgate.

Predstavnici kompanije LuckyChap rekli su da su uzbuženi da rade na nečemu što veruju da će biti naredni blokbaster sa Robi.

Kompanija osnovana 2014 godine producirala je filmove I, Tonya, Promising Young Woman i Saltburn, kao i serije Maid i Dollface.

Barbi je nedavno zaradila više od 1,4 milijarde dolara, a ostvarenje My Old Ass je dobilo pozitivne kritike nakon premijere na Sandensu i distribuiraće ga Amazon.

Margo Robi radi na komediji Naughty sa Olivijom Vajld, a produciraće i film zasnovan na serijalu video igara The Sims.

Već je bilo raznih pokušaja da se Monopol pretvori u film, pa je tako 2008. Ridli Skot želeo da pravi film sa tajkunom nalik Donaldu Trampu, a 2019. je trebalo da u filmu Tima Storija glumi Kevin Hart.

Vesti o tome da Margo Robi producira ovaj film otkrivene su na konvenciji CinemaCon, a kompanija Lionsgate otkrila je i da se radi nova verzija Veštice iz Blera.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari