Marko Gvero: Svaki jad je prošao, pa će i ovom doći kraj (VIDEO) 1Foto: Printscreen/Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program

Glumac Marko Gvero poručio je putem jutjub kanala „Sigurno kod kuće” da će neprilike izazvane izbijanjem pandemije proći, ali i da postoje načini da se vreme provedeno kod kuće prekati.

– Ovu ćemo borbu dobiti kao i svaku drugu. Ovu borbu dobićemo strpljenjem, te vas ovako, najdrugarskije, molim da se strpite i ne izlazite bez preke potrebe i ostanete kod kuće.

Glumac Marko Gvero istakao je u video klipu za jutjub kanal „Sigurno kod kuće” kako postoje i druge prednosti zbog kojih treba da ostanemo u svojim domovima, ali i da je zdravlje najbitnije.

– Ume to da bude zabavno. Ima to svojih prednosti, osim onog najvažnijeg – da sačuvamo zdravlje, sebe i svojih drugara i bližnjih.

Navodeći načine kako bi svako od nas mogao da provede svoje vreme u okvirima doma, naglasio je kako je pravi momenat da radimo sve ono što, zbog užurbanog načina života danas, nismo u mogućnosti da radimo regularnim danima.

– Evo, možete i da se ne brijete par dana i to je u redu, da pročitate šta niste stigli, da odgledate šta niste stigli, upoznate se sa sobom i svojim ukućanima koje ste možda i zapostavili trčeći kroz ovaj život. Dakle, strpljen – spašen. 

Na samom kraju, zakljućio je kako će i ovoj nepogodi doći kraj.

– Proći će i ovo. Svaki jad je prošao, pa će i ovom doći kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari