Svetozar Cvetković: Mali korak zarad postojanja i opstanka ove planete (VIDEO) 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Glumac Svetozar Cvetković apelovao je na građane da ostanu u svojim domovima zbog pandemije koju je izazvalo širenje Korona virusa.

Svetozar Cvetković pozvao je građane putem jutjub kanala Sigurno kod kućeda ostanu kod kuće, ako ne zbog sebe, onda zbog planete Zemlje.

– Postoji nešto o čemu ne znamo ništa. Da to ništa ne bi postalo svašta, učinite samo jedan mali korak zarad, ne samo sebe, svojih bližnjih i onih koje volite, već zarad postojanja i opstanka ove planete na kojoj živimo.

Za sam kraj, glumac je još jednom naglasio da je neophodno da ostanemo u svojim domovima.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Svetozar Cvetković: Mali korak zarad postojanja i opstanka ove planete (VIDEO)”

  1. Kakve veze ima opstanak planete sa ljudskim virusom??? Kakve veze uopste ima opstanak planete sa ljudima? Planete ce biti, a mi smo tu samo u prolazu, kao i milijarde drugih vrsta pre nas kojih vise nema.

    • Vrlo je IN brinuti se za opstanak planete….kao i boriti se za mir u svetu. Uostalom skoro svaka mis sveta ili poznati sportista ili glumac o tome se vrlo kompetentno izjasnjava

    • Ne znam da li su Cvetković i ostaki režimski glumci, ali mi je muka od njihovih apela. Da li bi to radili Radmilović, Bata Stojković, Pavle Vujisić?

    • Glumac koga izuzetno cenim sa izjavom dibidus. Planeta svakako ne zavisi od našeg opstanka ne samo da ne zavisi već bi joj verovatno i laknulo, mislim na sav ostali živi svet. A lek za ovo će se naći previše mi volimo sebe, više nego planetu sigurno.

  2. Pogledajte se u ogledalu. Procitajte ovaj clanak u istom listu . stogodisnjaka glumca Vlaste. On vam noze biti ogledalo!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.