Marko Vidojković: Ludačko ponašanje režima se ogleda u ludilu naroda

Pisac o svojoj novoj knjizi koja je za četiri dana prodaje dospela na treće mesto Laguninih top 40

Ostavite komentar


  1. Jako neinteresantan lik a ujedno ubedjen da je vrlo duhovit. Uostalom, kao i 80% jugoslovena.

  2. posto mislis da si lik dodji u nemacku sto se patis u srbiji sa takvim narodom i u kriminalu je delo a ne prica za malu decu

  3. Jako interesantan tip, a uopste nije ubijedjen da je duhovit. Kao i velika vecina nas Jugoslovena

  4. Majko Bozija ko je sve pisac kod nas sa kakvim recnikom,kulturom, mi jadni Srbi mozemo birati izmedju dve sirovine s jedne Vidojkovic s druge Lukas…kojoj ste strani blizi….ja ni jednoj.

  5. Narod je radikalizovan, veruje u nacionalne mitove, veruje u majcicu Rusiju. SNS i sl partije da ce da vladaju jos decenijama.

  6. Ma ko će dopreti do mozgova mlađih generacija oni sve znaju. troše pare svojih roditelja l glupiraju se.

  7. Marko sto trosis kapacitete zeleci da pomognes namai glupima idi u EU tamo bi te platili suvim zlatom.

  8. Mora da je mnogo „dobar“pisac cim ga danas hvali.verovatno ce prodati knjiga koliko i danas ima tiraza,ali i to bi bio uspeh kad znamo sta taj covek sve prica,odnosno lupeta.verovatno ovaj komentar list danas ce obrisati odnosno nece ga objaviti.pozdrav.

  9. Nevidjeno umišljen tip. Poznajem masu takvih fakultetski obrazovanih ljudi, ali koji su raskrstili sa razumom i logikom. To sto neko završi fakultet ne čini ga intelektualcem, već u velikom broju slučajeva samo streberom. Intelektualac treba da bude lice koje sumnja u zvanicne verzije, istražuje, cita izmedju redova, koje biva svesno da se ništa na ovoj planeti ne dogadja slučajno i ne uzima stvari zdravo za gotovo.Sve ono sto ovaj lik Marko nije, jer od njega su bistriji ljudi koji poseduju kako se to kaže zdravu seljačku logiku. Zato sto su u kontaktu sa prirodom, za razliku od ovog isfrustriranog i politički ostrascenog nabedjenog pisca. Ili on vrlo dobro zna šta se dogadja na svetskoj sceni, ali misli da će u novom svetskom poretku zauzeti neku bolju poziciju. Istorija je bogata takvim likovima.

  10. Cicerone, da ti se nije možda pokvario majonez u sendviču? Hoće to po ovakvoj vrućini.

  11. Osim „umetničke slobode“ koje ovde ima na pretek, potkrala mu se i jedna činjenica. 12.000 umrlih više nego u istom periodu prošle godine. Jedino se nije bavio uzorkom zbog koga je umrlo toliko ljudi, a to je nepružanje medicinske pomoći hroničnim i ostalim bolesnicima zbog „pandemije“. Ako kardiovaskularnog ili onkološkog bolesnika neće da prime na kontrolu više od godinu dana, pa on premine, nije preminuo usled Covid-a, već „zbog Covid-a“. I još 12.000 takvih.

  12. Ma zaboga ko je ovaj čovek da nam deli lekcije?! Koja je njegova profesija, čime se bavi i od čega zarađuje za život? Šta je završio od škole? Dosta nam je samoproklamovanih stručnjaka i boraca za pravdu koji su se sad okuražili, a ćutali dok je državi i narodu bilo najteže. Poznajem ga samo kao maskotu.

  13. Auuu, od 16 komentara 14 botova, 1 koji nije i za jednog nisam skroz siguran. Agonija. Ali svidja mi se sto pokusavaju da ufuraju strategiju jugoslovenstva iz njima znanog razloga, i sto pokusavaju da Vidojkovicu vestacki implantiraju ideju da ide trbuhom za kruhom. Prikriveno i suptilno ! Ne daj se Marko, ne ori drumove sugestije. Al ori sugestijom.

  14. Dokle god su u Srbiji prisutni svi kultovi osim jednog koji i treba da postoji: kult rada i dokle god u Srbiji postoje sve Politike osim jedne jedine koja i treba da postoji: politike čistog računa, dotle smo mi Srbi polusvet. Ako već bez kultova i politike očigledno ne možemo, onda imajmo kult rada i politiku čistog računa. Utopija? Naravno. Srbija je samo ostatak razvaline Turaka i neuspešne restauracije civilizovane države od Komunista…dakle bunjište sa kojeg odlazi sve što ima rezultate na osnovu kojih zna da vredi. Belivuk nije slučajnost već paradigma Srpske sudbine…a mi svi samo za takvima ko pilići za mrvicama….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.