Medenica o ratu u Ukrajini: Postaje jasnije zašto građani Srbije u tolikom procentu podržavaju Putinov režim

Ostavite komentar


  1. Lepo je biti ponosan,jos bolje ne baviti se floskulama i raditi svoj posao sto kvalitetnije za drustvo.

  2. https://sh.wikipedia.org/wiki/Sukob_u_Odesi_2014.
    Da se podsetimo i ovog događaja. Sve i da ostavimo po strani opciju proxi-rata NATO-pakta i Rusije, ovaj zločin već sam za sebe zahteva reakciju. Kako je samozvani „civilizovani“ svet ostao nem, lako je bilo u Rusiji obrazovati ratno raspoloženje. Ovde bi se možda mogla i povući paralela sa Kosovom, koja itekako postoji, samo što je svako tumači na način prilagođen sopstvenim željama i potrebama.

  3. Narod radi ono sto mu se servira. 11 odnosno 40 godina mu se servira: Kosovo je Srbija, putin je nas zaštitnik i vodja, djilas je lopov , hrvati i bosanci nas mrze, EU i Amerika nas ucenjuju, a Britanci su nam najveci neprijatelji . dovoljno je 6 meseci da se obrne ploča i stav bi se promenio. Ključ je u kontroli medija. Svi ostali argumenti služe da bi se zamajavali i potkupljivali nizerazredni službenici EU i Amerike.

  4. Kada procitas ovakvo slobodno razmisljane i zakljucke pametnih ljudi ,vidis da ima tracak,mrvica,nade da se Srbija vrati na kolosek covecanstva,pravde i normalnog svete sa kojeg je skliznula pre koju deceniju…

  5. Nešto se niste čuli od 2014 pa do početka “agresije“..ili niste neobavešteni?

  6. Teatrolog, ako je Rusija kriva sto je prva pocela, ko je kriv tj ko je prvi poceo napad na Srbiju?

Ostavite komentar


Kultura

Seka Sablić

Gde god da korakneš, to je „demagogija do bola“: Glumica Seka Sablić o stanju u kulturi i društvu

Zamračili su sve zvezde koje su u kulturi postojale, oni su zamračili Čkalju, Miću Orlovića, Milenu Dravić. Milena je mislila da je na crnim listima. Kao rez je bio kada su počeli da forsiraju turbo folk. Kultura ne postoji, ona je na kolenima, ali pozorišta su, ipak, puna i mi sa zadovoljstvom igramo te predstave, opisala je današnje stanje u kulturi i društvu u emisiji "360 stepeni" čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.