Megan Trejnor izbacila peti album: „Napisala sam sebi himnu samoljublja“ 1Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznata pevačica Megan Trejnor ponovo je zasenila publiku izbacivši novi album u kome se našla i pesma koja je, osim velikog broja pregleda na YouTube-u, stekla i veliku pažnju ina TikTok-u.

Objavljivanjem svog petog studijskog albuma „Takin’ It Back“, Megan Trejnor ponovo je uspela da obuzme srca svojoj publici pesmama koje nisu ništa manje od onoga što smo očekivali.

Kako se i moglo pretpostaviti, pesme su u svega par dana dostigle veliki broj pregleda i lajkova, kao i veliki broj pozitivnh komentara u kojima su fanovi pružili veliku podršku svojoj ljubimici i ishvalili njene nove numere.

Oni su posebno istakli kvalitet pesme „Made You Look“, koja je prva numera sa albuma koja je dobila spot.

Mogu da nosim svu tu prelepu odeću, ali izgledam bolje bez svih tih gluposti. Napisala sam sebi himnu samoljublja. Iako ste dobili bebu, prošli kroz to i na vašem telu se to vidi, i dalje ste seksi“, govori Megan za Rolling Stone.

Kako Megan navodi, „Takin’ It Back“ njen je prikaz života i karijere dok su pod kontrolom, sprečavajući da pogrdna mišljenja i zli jezici utiču na njeno samopouzdanje. „Ovo je od nove Megan koja je žena i mama sa bebom. Ovo je od mene sada. Odlučila sam da dam ljudima ono što žele, ali sa mojim začinima“, izjavila je Megan u jednom intervjuu.

Deo pesme „Made You Look“ postao je jedan od najpopularnijih sound-ova na TikTok-u pre nego što je pesma objavljena. Strani TikTok-eri osmislili su ples koji je postao vodeći trend Tik Tok-a. Megan se nije ustručavala pa je, osim snimanja sopstvene verzije plesa, napravila duet video klipove u kojima je reagovala na plesove praćene njenim novim singlom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari