Milan Lane Gutović: Igrao sam na Pinku, ali ga nisam gledao

Glumac govori za Danas o aktuelnoj društveno-političkoj situaciji, o našim naravima i humoru

Ostavite komentar


  1. M. Nedić i Dragi Jovanović su samo skupili jevreje i ostale nz gomilu. Posle su ih Nemci pogušili ili streljali.

  2. Nešto nema Šojića na RTS-u? A bio je najgledaniji, po izjavi RTS-a. Kad nestade popularnosti?

  3. Jedan od retkih umetnika na ovim prostorima, a možda i šire, koji drži do sebe, svojih principa, pogleda, uvek istih mišljenja, koje nikada ne menja. Kako reče predhodna komentatorka @Lejla, uvek svoj, a ja bih dodao i – ne da se privoleti nijednom carstvu. Retki su takvi na ovim prostorima i u ovim burnim vremenima. Njegova surova iskrenost sadržana u britkosti (o bilo čemu) izrečena u par reči pleni i zavređuje pažnju. Ehhh, kada bi u našoj intelektualnoj eliti bilo više ovakvih, poput Laneta (i još ponekih) – gde bi nam bio kraj! Žao mi je, nadam se ne samo meni, što nije malo više prisutan na sceni, ali to je, opet, neka druga, surova realnost koja je odlika i posledica vremena u kojim živimo.

  4. Djuka , има их али Ви их не видите , схватили су да је народ " отупео" и увидели где "ова река прљавштине" тече и не појављују се , а Лане је јарка светлост душе и како рече течења живота у овој жабокречини власти!!

  5. Mizogin bio, takav i ostao. Ono na Pinku je sramotno za sve generacije, nit je umetnost, a ponajmanje humor. Ima gradjana koji to neće zaboraviti.

  6. Lane bi,po mome, bio mogao u Vladu, ako cemo se drzati principa:da se razlicite stvari privlace. Naime, , u Vladi je dovoljno nekulturnih i pokvarenih ljudi, a Lane je posten i kulturan covek.Sretno.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.