Milica Mihajlović: Izdržite još malo, ostanite kod kuće (VIDEO)

Poruka glumice preko kanala "Sigurno kod kuće"

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ne znam zasto se samo glumci obracaju javnosti?! Nisu oni nikakav autoritet da bi ih narod slusao. Jel postoje druge profesije?

    1. Šta je pisac hteo da kaže? Da li narodu treba da se obraćaju samo autoriteti da bi ih taj narod „slušao“. Možda je bolje da se narodu obraća isključivo vrhovni autoritet. Svaka javna ličnost koja u ovakvoj situaciji uputi poruku ohrabrenja, punu dobrih vibracija je vredna pohvale. No g-dine Mišo očigledno da vi mnogo toga ne znate. Sve najbolje želim svakako.

      1. Kad je epidemija treba da se obracaju lekari. Misljenje glumca cenim o glumi, a misljenje lekara cenim o virusu. To sto pricaju glumci ponavljaju jedno te isto i svi znaju. Osim ako se ne obracaju deci.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kultura

Nesanica

Reprezentacija SSSR u toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u...

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.