Milica Mihajlović: Izdržite još malo, ostanite kod kuće (VIDEO)

Poruka glumice preko kanala "Sigurno kod kuće"

Ostavite komentar


  1. Ne znam zasto se samo glumci obracaju javnosti?! Nisu oni nikakav autoritet da bi ih narod slusao. Jel postoje druge profesije?

    1. Šta je pisac hteo da kaže? Da li narodu treba da se obraćaju samo autoriteti da bi ih taj narod „slušao“. Možda je bolje da se narodu obraća isključivo vrhovni autoritet. Svaka javna ličnost koja u ovakvoj situaciji uputi poruku ohrabrenja, punu dobrih vibracija je vredna pohvale. No g-dine Mišo očigledno da vi mnogo toga ne znate. Sve najbolje želim svakako.

      1. Kad je epidemija treba da se obracaju lekari. Misljenje glumca cenim o glumi, a misljenje lekara cenim o virusu. To sto pricaju glumci ponavljaju jedno te isto i svi znaju. Osim ako se ne obracaju deci.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.