Ministarka kulture ne razume šta je kultura: Glumica Jelena Stupljanin podržala kolegu Nikolu Koju

Ostavite komentar


  1. Bravo Jelena,nece razumeti Vaš pravi komentar ali to je njihov problem.

  2. Pošto je Telekom firma gradjana,s kojim pravom naš novac daju za snimanje serija? Drugi,Maja Gojković je bruka sama po sebi neka ostavi Koju na miru, bolje bi joj bilo

  3. Maja Gojković je iz stranke Preletačevići. Kultura je strana reč kojoj ne zna značenje.

  4. Samo glumci se razumeju u kulturu, u politiku u ekonomiju u sport u inflaciju uopste u drustvene odnose- niko drugi treba zabraniti politicarima, ekonomistima- pravnicima da se oglasavaju, ziveo nam Kojo- Ceca- Tamara- Trifke- nasa buducnost

  5. Kakva ministarka, takva i kultura! A vi, glumci, ste u dobroj meri stubovi te kulture. Zašto ne odbijete te neke šuplje uloge? Ionako nije novac presudan! Nije baš da klošarite, pre će biti da se dobro živi u ovoj zaostaloj Srbijici. Uostalom, zašto ne vratite taj novac građanima?

  6. Znali ste vi odavno da ovaj ne valja! Ali ste ćutali. I snimali limunadice od narodnih para. Sad ste kao lešinari videli garnituru na izdisaju, pa brže-bolje da se istaknete u prve redove. Treba zauzeti dobru poziciju za garnituru koja dolazi. Opet će narod da vas gleda kao male bogove, a vi ćete mudro da zborite i da ih stalno podsećate na svoju ulogu- Pera pisar iz administrativnog, zapamtite Pera…prvi javio! Kojo, Nikola Kojo, braneći čast debelo plaćenih glumaca u očajnim filmovima i serijama- srušio vlast! Kojo, zapamtite Nikola Kojo.

  7. Majica letacica zaboravila da je narod PLACA I NJEMU TREBA DA SLUZI ali treba imati deo tela koji se zovu OBRAZ I KICMA,ovo sto ona radi je karakterna osobina i zove se sramota!!!

  8. Министарка културе није ту да разуме, него да извршава наређења!
    Култура у овој држави је задња рупа на свирали!
    „Задруга“ на Пинку је највећа културна манифестација за „просвећрње“ грађана Србије, а првенствено нас Срба!
    Ваљда бољу власт и не заслужујемо, ако се не опаметимо!

  9. Lepo je to kad neko misli da se može živeti od kamenja i vazduha,a da za kulturu pare ne trebaju.Činjenica je da za nju najviše trebaju,jer je najmanje ima.Ali ne treba je mešati sa politikom,jer ili si političar ili umetnik,a ne na obe stolice,pa koristiš sredstva za nešto za šta ti ih nisu namenili(praviš se pametan,mudro sereš).Živiš udobno,koristiš tuđe ,a ovamo pametuješ…Ulaži svoje u kuće,stanove,vile i vikendice ,e onda popuj…

  10. Ma dajte otkačite više te šarlatane i taj Telekom i povedite ovaj narod u pobedu i slobodu.

  11. Bravo Jelena,bravo Beograde,iz unutrasnjosti sam,imam 60 god,ali se najzad osecam ponosno .Gledajuci divan prizor sa poslednjeg skupa videla sam radost,veru,nadu,LjUBAV.Ostanimo dostojanstveni ne dozvolimo da nam ukine pravo na radost.

  12. Mislim da Uvažena Ministarka se u sve razume ne samo kulturu. Da joj se ponudi gradjevinarstvu zdravstvo bilo šta ona bi prihvatila. To je većina takva. Zalostno

  13. Ako je krava ili ovca ili ovca toliko plemenita da mozes da je poredis sa ljudima onda ova glumica koja od nasih para (a nisu joj prioritet) ide na more, planinu, sopinge, a nece da zameri nikome ko je po istoj plemenitoj zivotinji nazove

  14. Bilo bi lepo da Maju vrate Novom Sadu pa neka tamo pravi haos a ne da talasa tamo gde joj nije mesto.

  15. Loše je Nikoli Kojo.
    Mumla u kvizu najslabija karika pa ga takmičari i mi gledaoci ne razumemo.

  16. A koji ministar ili ministarka se razume u resor koji im je dodeljen? Nisu ih dobijali na osnovu znanja i stručnosti, već poslušnosti. Od svih botovskih komentara jedini iskren, ali samo u izboru nika je onaj koji je odabrao: Glupi. Da pitam samo branitelj lika i dela onog koji nikad nije radio, da li su ime i reputaciju izvršnih glumaca, Ceca Bojković, Kojo, Lane Gutović… stekli pre dolaska ovog olosa od vlasti ili, ipak, znatno ranije.

  17. Šta zna svinja šta je dinja?
    Tako i ministarka nekulture iz redova SRPSKE NAZADNE SRANKE NEZNA ŠTA JE KULTURA.
    Ona jedino zna za nekulture.

  18. Hvala Bogu da su se glumci probudili!Maja Gojkovic se našla gde joj mesto nije.Preletačica!

  19. Prilično maliciozna ali i nespretna zamena teza. Koliko sam ja pratio, niko nije rekao da se kultura kupuje novcem ali naravno da košta, kao i obrazovanje, zdravstvena zaštita itd. Tokom decenija glumci i ostali kulturni poslenici se žale da se malo izdvaja za kulturu. Zašto, ako se „kultura ne kupuje novcem“?

  20. Znači ne samo da smo goveda, nego smo još i jadni što ne razumemo ni ljude, ni životinje?!?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.