Ministarka kulture Maja Gojković o slučaju filma „Heroji Halijarda“: Vreme je da se kaže ”dosta je bilo”

Ostavite komentar


  1. Pa vi niste ni videli film!
    Zašto baš sada film o prijateljstvu sa američkim narodom?! Zašto ne pravimo komedije kao Francuzi da se mentalno lečimo kroz smeh, jer nam je dosta teških tema i Vaših i Njihovih „istina“?!

  2. Ali film jos nije snimljen i niko ga nije gledao? Nije to reakcija na film. Znate dobro na sta je reagovano.

  3. Da ste koristili prave činjenice o tome gde su bili piloti, kao i da su nas kasnije bombardovali, ne bi bilo hajke na film.

  4. Ovo je ocit dokaz ko su Amerikanci,bili i ostali.Umesto da oni snime taj film mi ga snimamo,a oni cute.To si licemeri.Neznam ni jedan slucaj da je spaseni avijaticar posetio te porodice i ljude koji su ih spasavali,rizikujuci svoje zivote.U mome selu pao je jedan engleski avion i 9 pilota se skrivalo neko vreme u selu kod nekoliko domacina,i nijedan nije ostavio ime ni adresu odakle je.

  5. Sramno je da su Amerikanci rezervisani na ovo podsećanje kako su Srbi spašavali njihove pilote rizikovajući svoje živote, jer su Nemci ubijali 100 Srba za 1 Nemca.

  6. Србин или било које националности, грађанин Србије који не разуме поруку филма мораи би да се посаветује са психологом. Не занима ме што Амери нису снимали филм што се пилоти касније нису захвалили јер то смо ми Срби. Такви смо, не “ увлачимо“ се, не мрзимо. Имамо мана пуно али то смо ми.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.