Mirjana Karanović: Neću više da igram sa Branislavom Lečićem 1arhiva Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Glumica Mirjana Karanović poručila je danas, da u znak protesta zbog afere Štajnfeld-Lečić, ubuduće neće da igra predstave sa Branislavom Lečićem, koga je Štajnfeld optužila za silovanje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

47 reagovanja na “Mirjana Karanović: Neću više da igram sa Branislavom Lečićem”

 1. Gospodjo Karanovic. Obozavam vas. Ovde gresite. Dokle god se ne utvrdi krivica sudskim ili drugim putem, gospodin Lečic je nevin.

  • Људи су склони да од дрвета не виде шуму…

   • @Milivojce R., kakav danak neiskustvu. Pa Basarta vam je u Kuriru, a ovo je portal imena Danas. Ne, ne treba da se zahvaljujete vec, jednostavno, pravac Kurir.

  • Siguran am da se mnogi upešno bave ovim „sportom“ i više godina, zahvaljujući tome što silovane žene kriju „SVOJU“ sramotu ili, zato što ih sud, zbog „NEDOSTATKA DOKAZA“ ne šalje na robije?! Pitajte, otvoreno, Vašu ćerku, sestru ili ženu, da li bi i one morale da ćute u strahu od ovog primitivnog okruženja, koje smatra da svaka žena jedva čeka da bude silovana i da se na taj način prolavi?! Pitao bih Vas, šta imaju te žene od toga što su se prijavile da su silovane?! Možda će biti cenjenije u ovom društvu ili će za to dobiti apanažu?! Dajte molim Vas?!

   • @ Zoran Knezevic ~ Poštovani Kneževiću ! Ovog puta niste baš previše razmišljali , pre nego što ste napisali komentar . Pitate , šta imaju neke žene od toga što su prijavile silovanje . Stoga Vam preporučujem da pročitate knjigu „Živi pesak živo blato“ od Ivana Ivanovića . Tu se radi o učenici koja je prijavila svog profesora za silovanje , zato što se zaljubila u njega . Pošto se on ponašao sasvim ispravno i pokušavao da je urazumi , na prave načine , ona , da bi mu se osvetila , prijavi silovanje . Ne kažem da je i ovde taj slučaj . Samo oću da kažem da je sve moguće .

    • Delimicno ste u pravu samo, takvi slucajevi su na nivou ekscesa. Ja sam se drzao rasirenog ponasanja u narodu kome i sam pripadam. Inace, to sto pise Ivan Ivanovic mozete, slobodno, pola baciti u vodu. Na svojim ledjima sam iskusio njegovu ljudskost kao djak gimnazije u Kursumliji.

   • Gresis Marina!Svak je kriv, ako ga osudi liberalna „Elita“ sa zapada, jer su njihovi moralni I prani standardi neprikosnoveni.I tacka.

  • Potpuno je razumem da ovim činom želi da da podršku kolegenici suočenoj sa strašnim iskustvom od strane starijeg kolege. Medjutim ona sa druge strane rado igra sa kolegom koji je osudjen pravnosnažno (sa pečatom) za nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem. Time gubi kredibilitet kao osoba i bitnost njenog mišljenja. Znači pedofil može a osumnjičeni(neosudjeni) silovatelja ne.

  • Gde ima dima ima i vatre.On je pod sumnjom i to je dovoljno da se pomute odnosi.Mira je u pravu.

   • Ih koliko ima sumnje u mnoge funkcionere kod nas ! Te Mali , te Vulin , Stefanovic i da ne nabrajam dalje . I sta ? Nista . Niti podnose ostavke , niti se pomucuju bilo kakvi odnosi . Mogu jedino da dobiju neku vecu funkciju . Nije ovo neka normalna drzava ! Ovo je Srbija .

  • Nije presudjeno. Odluka je na sudu. Sud će presuditi. Narod ima prava da se gnuša i osudjuje ovakve devijantne pojave koje su skoro ušle u stečena prava silovatelja.

   • Danijelin snimak govori sve.
    Treba da joj bude čast…kad JA kažem ne onda je ne, kad JA kažem da onda je da,…, znaš ti ko sam JA…
    Muka mi je bilo slušati egomanijaka!

     • Taj snimak možda neće biti uzet kao dokaz na sudu, medjutim, on savim jasno pokazuje kakvo je shvatanje gospodina Lečića, koji smatra da je njegova prisila na seksualni odnos, ustvari, čast za ovu mladu ženu?! Na tome bi mogli da mu pozavide i mnogi drugi „Don Žuani“, koji su se više puta „proslavili “ kao „zavodnici“.

 2. vrlo je za*ebano izjavljvati nesto o ovome. Neki portali su se svrstali vec na jednu stranu kada Lecica nazivaju zlostavljacem a sudska presuda nije doneta. Hoce li mu se izviniti ukoliko slucaj padne na sudu? Sumnjam.
  Cinjenica je da ako se osudjuje navodna zrtva, kakva se poruka salje ostalima koji se nalaze u istoj/slicnoj situaciji? – da nema podrske drustva da treba da cute ili sta? Isto tako osudjivati Lecica bez sudske presude je sporno samo po sebi, osudjujemo i upropastavamo zivot nekome za nesto sto nismo 100 posto sigruni da se desilo? ZAto se u normalnim pravnim drzavama o ovakvim stvarima ne pise u javnosti do okoncanja sudskog postupka.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.