Mozzart uz Južni vetar i u novoj sezoni: Maraš i ekipa spremni za ponovno ubrzanje 1Foto: Promo/Mozzart

Maraš i Baća miljenici publike postali su još 2018. godine kada je Južni vetar postao najveći bioskopski hit u protekloj deceniji.

Ubrzanje su dobili u drugom delu kada su publiku ponovo prikovali za bioskopsko platno a nastavak sage o opasnim momcima gledaoce očekuje u televizijskoj premijeri druge sezone istoimene serije.

Uzbudljivi kadrovi koji se prate bez daha i ovog puta stvarani su uz podršku kompanije Mozzart koja je pomogla i snimanje prvog dela serije Južni vetar i drugog dela filma.

„Velika je stvar biti deo jedne ovakve priče koja je milione gledalaca vratila u bioskopske sale i ispred malih ekrana. Naša saradnja bila je i više nego uspešna, a dali smo joj i humanitarni karakter kupovinom nekoliko kostima glavnih junaka i preusmeravanjem sredstava onima kojima je u tom trenutku bilo najpotrebnije. Jedva čekamo da vidimo šta su nam Maraš, Baća i ostatak ekipe pripremili ovog puta“, istakao je Dejan Kosanović, direktor marketinga u Mozzartu.

Mozzart uz Južni vetar i u novoj sezoni: Maraš i ekipa spremni za ponovno ubrzanje 2
Foto: Promo/Mozzart

O uspešnoj saradnji svedoči i glavni glumac i producent projekta Južni vetar Miloš Biković.

„Naravno da je saradnja sa ‘Mozzart’ kompanijom u toku snimanja filma i serije bila važna  podrška svima nama, ali meni lično je posebno drago što osim saradnje koja se ostvaruje kroz ulaganje u kulturu imamo i poduhvate na humanitarnom planu“, kaže Biković.

Kompanija Mozzart pruža snažnu podršku domaćoj kinematografiji.

Mozzart uz Južni vetar i u novoj sezoni: Maraš i ekipa spremni za ponovno ubrzanje 3
Foto: Promo/Mozzart

Pored Južnog vetra na drugačkoj listi ostvarenja čijoj realizaciji je doprineo regionalni lider u priređivanju igara na sreću nalaze se i serije Žigosani u reketu, Ubice moga oca kao i dokumentarni serijali Zlatni momci i Kako postati kraljica.

Deo scenografije često su i uplatna mesta kompanije Mozzart kao što je nedavno bio slučaj prilikom snimanja kadrova za seriju Tunel koja će televizijsku premijeru imati početkom naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.