Muzički vodič od 6. do 13. marta 1

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte i događaje praćene dobrim zvukom, koji će biti održani u narednih sedam dana.

6. mart – Dogs in Kavala

Kavale sad 25. izbacuju prvi dugački album pod imenom Zubi. Tim povodom u petak 6. marta prave zabavu u Kvaki. Dodjite da se podružimo. Na programu je: TOMBOLA, MINI KONCERT, NA SREDINI SOBE, SUPER VIZUALI, MUZIKA NA STRUJU – tako je najavljen večerašnji koncert benda Dogs in Kavala koji će biti održan u Kvaki 22.

6. mart – Kanda Kodža i Nebojša

Muzički vodič od 6. do 13. marta 2

Grupa Kanda Kodža i Nebojša održaće večeras koncert u Elektropioniru.

6. mart – The Prodigy night

Posle dva The PRODIGY night-a u 2018. godini na svoje veliko zadovoljstvo DJ Zdrax ovo veče vraća u klub Drum, 69 procenata trajanja žurke obeležiće bitovi i muzika neponovljivog i jedinstvenog benda The Prodigy.

Muzički vodič od 6. do 13. marta 3

Uz njih moći ćete da čujete svašta, od Punk Rock-a do Techno zvuka. Sve ono što po sirovoj energiji budi u Vama taj Prodigy Vibe!, ukazano je povodom najave događaja.

7. mart – Marko Nastić & Vladislav Rashkov

Klub Stanica (Niš) vam s ponosom predstavlja event gde ćete imati prilike da uživate u zvuku najveće zvezde elektronske muzike na ovim prostorima, u goste nam stiže Marko Nastić.

Muzički vodič od 6. do 13. marta 4

To nije sve, on će podeliti pult sa jednom od glavnih figura bugarske elektronske scene- DJ-om i producentom Vladislavom Rashkovim. Fuzija dva vrhunska umetnika garantuje noć za pamćenje, a Lupus sound perfektan zvuk i vizuale – istaknuto je u najavi događaja.

7. mart – Javno ispijanje rakije, protiv korona virusa!

Muzički vodič od 6. do 13. marta 5

Domaćim proizvodom, protiv epidemije Korona virusa… – tako je najavljen događaj koji će ovog vikenda zabaviti okupljene kod Platoa ispred Narodne skupštine.

10-15. mart – Guitar Art Festival

Beograd će i ovog marta sa Guitar Art Festivalom biti svetska prestonica gitare i muzičkog sveta. Tokom šest festivalskih dana, održaće se 13 velikih koncerata i niz pratećih programa, a Beograd će posetiti više od 130 najznačajnijih gitarista današnjice.

Muzički vodič od 6. do 13. marta 6

Festival se održava pod simboličnim sloganom ,,Rapsodija”. Predstojeće festivalsko izdanje predstaviće muzičku Rapsodiju, u okviru koje će se veliki koncerti održati ponovo u beogradskoj Kombank dvorani, klasika u Atrijumu Narodnog muzeja, a svetska premijera koncerta za gitaru i simfonijski orkestar rezervisan je za veliku salu Kolarčeve zadužbine.

13. mart – Nikola Vranjković

Nikola Vranjkovic uživo u Božidarcu u petak 13. mart od 20 sati, jer ako ste ostali bez karata za rasprodati koncert Nikole Vranjkovića u Kombak Dvorani ili jedva čekate da ponovo uživate u koncertu jednog od najvećih savremenih autora na rock sceni, imaćete priliku da uživate u tročasovnom koncertu Nikole i njegovog benda u Božidarcu, i to baš u petak 13. marta.

Muzički vodič od 6. do 13. marta 7

Za ovu priliku Studio Berar donosi najnoviji sound system kako bi se uživanje u ovom spektaklu podiglo na najviši nivo – istakli su organizatori i dodali da se zagrevanje očekuje uz nastup američko srpskog benda The Red Step.

13. mart – Hothouse Flowers

Poznati irski rock bend, Hothouse Flowers, nastupaju prvi put u Srbiji u Bitefartcafe-u. Hothouse Flowers ovim koncertom otvaraju tradicionalni Beogradski Irski Festival koji se održava na različitim lokacijama od 13. do 22. marta 2020. Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavili hitovi Don’t Go, Give It Up i I Can See Clearly Now.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari