Na Nišvil samo vakcinisani ili sa negativnim testom

Internacionalni džez festival dobio rešenje o epidemiološkim merama

Ostavite komentar


  1. To sto g.direktor izvoljeva misliti, sa faktima veze nema. Nije on prvi koji tvrdi kako je leti virus slab. Neka se seti proslog leta posle izbora, ne mora da ide dalje.

  2. vakcinisani sa potvdrom a kazu Strucnjaci. prenosioci,moraju masku it’d sa nevakcinisanima znas na cemu si. ovi zasticeni oduvek bili najopasniji za okolinu

  3. Da li je za stranački skup u hali Čair u Nišu bila potrebna potvrda o vakcinaciji ili negativni test? Da li su za ulazak na stadione potrebne potvrde i negativni testovi?
    Ovo je jedna bezobrazna segregacija koja je uperena i protiv grada i protiv festivala.
    Gospodo i gospođe iz Kriznog štaba, ovakve mere izazivaju kontra-efekat. Naivni ste (ovde bih mirne duše mogao upotrebiti pogrdan izraz) ukoliko mislite da ćete ovakvim rešenjima naterati ljude da se vakcinišu.

  4. @Nina Slažem se sa tobom, bez 3. i 4. doze niko ne bi smeo da uđe na festival!

  5. Na svaki splav se može ući bez PCR testa, a na džez festival ne može? Glupost izmišljene pandemije. A država jedina može da vrši PCR testiranje, i naplaćuje ga 3 puta više nego bilo gde u svetu. Kome još uvek nije jasno?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.