Najviše nominacija za "Tonija Erdmana"

Saopšteni kandidati za evropskog Oskara

Ostavite komentar


  1. A ova fotografija ima neke veze sa člankom? Pre ovoga vidim uve "ruske psihologe" što ocenjuju crtaće. Je li to Danas prodat da mi to ne znamo?

Ostavite komentar


Kultura

Društvo je mnogo nakaznije i strašnije od deformiteta čoveka koga ismeva: Premijera predstave "Čovek slon" u režiji Kokana Mladenovića u BDP 10

Društvo je mnogo nakaznije i strašnije od deformiteta čoveka koga ismeva: Premijera predstave „Čovek slon“ u režiji Kokana Mladenovića u BDP

Jedna od najiščekivanijih predstava u ovoj sezoni, produkcija Beogradskog dramskog pozorišta "Čovek slon" u režiji Kokana Mladenovića, nastala prema delovima originalnog teksta „Drama slon: Ogled o problemima reprezentacije u pozorištu“ Dimitrija Kokanova, premijerno će biti izvedena u subotu, 25. maja u 19.30 h, na Velikoj sceni „Olivera i Rade Marković“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.