IdolFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja hoće li kontroverzna HBO-ova serija „Idol“ doživeti drugu sezonu.

Serija se prikazuje na HBO-u, a Lili Rouz Dep u njoj glumi problematičnu pop zvezdu po imenu Džoselin koja započinje kompleksan odnos s vlasnikom noćnog kluba i vođom kulta po imenu Tedros, koga tumači pevač The Weeknd, piše Index.

Priča se da će se serija završiti posle prve sezone

Serija je naišla na negativne kritike, a Page Six razgovarao je s izvorom koji tvrdi da serija neće imati drugu sezonu. „Ovo nikad nije trebala biti dugotrajna serija“, rekao je izvor. Drugi izvor je pak rekao da su vrata još uvek otvorena za drugu sezonu. „Definitivno još nije donesena odluka“, kazao je on.

Oglasio se HBO

HBO je odlučio da reaguje na ove glasine. Na zvaničnom Tviteru profilu PR tima HBO-a objavljeno je da još nije donesena odluka u vezi s drugom sezonom serije.

„Pogrešno se izveštava da je donesena odluka o drugoj sezoni ‘Idol’. Nije, i radujemo se što ćemo s vama podeliti sledeću epizodu serije u nedelju uveče“, objavljeno je na popularnoj društvenoj mreži.

Dosad su emitovane tri epizode. Druga epizoda, koja je emitovana 11. juna, pokrenula je raspravu oko erotske scene između Tedrosa i Džeselin, koju su mnogi okarakterisali kao najgoru ljubavnu scenu i istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari