Nastavak serije „Seks i grad" obnovljen za treću sezonu 1Foto: HBO MAX / Planet / Profimedia

Nastavak serije Seks i grad, I tek tako, obnovljen je za treću sezonu pred emitovanje finala druge sezone, najavio je Max.

Druga sezona premijeru je imala 22. juna, a finale će biti emitovano 24. avgusta, ali će I tek tako ipak nastaviti život na malim ekranima uprkos ne baš najboljim reakcijama gledalaca.

„Oduševljeni smo što ćemo provesti još vremena u univerzumu Seksa i grada i ispričati nove priče o životima ovih likova koji nas inspirišu i povezuju, a koje tumače neverovatni glumci“, rekao je izvršni producent serije Majkl Patrik King.

U drugoj sezoni serije I tek tako, svojim ulogama su se ponovo vratile Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, dok je ulogu Ejdana ponovio Džon Korbet.

Pored njih, ostale uloge tumače Sara Ramirez, Sarita Čuduri, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Mario Kantone, Dejvid Ejgenberg, Evan Hendler, Kristofer Džekson, Nial kaningem, Ket Ang i Aleksa Svinton.

Ono što je takođe zanimljivo je da će se u predstojećem finalu pojaviti Kim Katral kao Samanta Džouns, uprkos tome što do sada nije želela da glumi u ovoj verziji serije.

Njen lik jeste spomenut tokom proteklih epizoda i čak je prikazano kako se dopisuje sa Keri, ali sve to bez pojavljivanja same Katral.

Izvor: Collider

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari