Ne propustite drugu sezonu serije „Kumovi“ od 10. jula na TV Nova 1

Druga sezona popularne hrvatske humoristične serije „Kumovi“ počinje da se emituje na TV Nova 10. jula. Nove avanture omiljenih likova iz Zaglava, živopisnog mesta u Dalmatinskoj zagori, gledaoci će moći da prate od ponedeljka do petka u 21:30h.

U prvoj epizodi nove sezone popularne serije gledaoci će videti kako se Macani spremaju za veliko otvaranje nove pumpe.

Sve se čini idilično, ali Aljoši dobavljač javlja da neće isporučiti gorivo s odloženim plaćanjem i Macani su iznenada u nebranom grožđu – moraju otvoriti pumpu na kojoj niko ne može da natoči gorivo.

Upoznajemo Šimu, moćnu revizorku kojoj se komplikuje situacija na poslu kada isplivaju kompromitujući mejlovi iz kojih se vidi kako je nameštala reviziju za novčanu nagradu.

U ulozi revizorke Šime Mamić videćemo glumicu Marinu Redžepović.

„Igram lik državne revizorke koja poslom dolazi u Zaglave, ali je i privatno vezana za mesto. Bez obzira na intenzivan tempo snimanja, zaista sam uživala u radu, posebno zato što sam se u „Kumovima“ susrela s fantastičnom glumačkom postavom, od najstarijih do najmlađih. U svakom smislu mi je ovaj projekt osvežavajuće i sasvim novo iskustvo u odnosu na prethodne koje sam radila“, rekla je Marina.

Zadovoljstvo ne krije ni glumac Ivan Čuić: „Jako me raduje što sam deo ove genijalne i već uhodane ekipe. Na setu su svi bili jako predusretljivi i puni podrške. Najveća sreća je moja Marina Redžepović koja igra ulogu revizorke Šime i moje devojke u novoj sezoni. Marina i ja se već dugo poznajemo i nekako smo se još davno, kad smo se upoznali, međusobno bez ikakvog razloga prozvali ‘kum i kuma’. Tako da nam je jako zabavno da su kum i kuma baš u „Kumovima“. Tako da imam sreće što najviše scena imam baš s mojom kumom Marinom.“

Kako će se Šima izvući od otkaza i kako će se snaći u malom mestu Zaglavama, tek ćemo videti. Hoće li policija vratiti ukraden auto Gotovcima, kako se Martin i Matija nose s njenom trudnoćom i brojne druge zaplete donosi prva nedelja nove sezone popularne serije.

Ne propustite nove epizode serije „Kumovi“, od 10. jula u 21:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari