O čemu se u Amanu govori i ćuti 1Aman Foto: Wikipedia/David Bjorgen

Govori se o
Glavni grad Jordana Aman biće domaćin dva koncertna spektakla. Reč je o početku svetske turneje britanskog rok benda Coldplay koji će predstaviti svoj novi album Sunrise y Sunset.

Turneja će se odvijati pod sloganom Coldplay: Everyday Life. Oni će uživo svirati u prestonici hašemitske kraljevine Jordan 22. novembra. Tog dana će imati dva nastupa, a ostatak sveta će ove dve njihove svirke pod sloganom Live in Jordan moći da prati preko Jutjuba. Članovi benda su rekli da je ova platforma pravo mesto za predstavljanje njihovog novog materijala.

Ćuti se o

Članovi britanskog benda nisu hteli mnogo da otkrivaju šta će se čuti na njihovom novom albumu. Pretpostavlja se da sadržaj albuma ima veze sa Bliskim Istokom. Coldplay se samo oglasio pismom koje je uputio svojim fanovima u kome kažu da su oduvek sanjali o tome da sviraju u Jordanu i da će im se taj san napokon ostvariti. Nastavak svetske turneje Coldplay je najavio za početak iduće godine, a o mestima svirki fanovi će biti obaveštavani kad, kako kažu, dođe vreme.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari