Objavljen trejler novog filma Darena Aronofskog, nagrađenog ovacijama u Veneciji 1Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Nakon uspešne svetske premijere na Venecijanskom filmskom festivalu 2022. godine, studio A24 je objavio zvanični trejler za film „Kit“, predstojeću dramu Darena Aronofskog sa Brendanom Frejzerom u glavnoj ulozi.

Trejler otkriva Frejzerovu veliku transformaciju u čoveka od 270 kg, ali i njegovu posvećenost ulozi, zbog koje je već sada prvi favorit za Oskara za najboljeg glumca u glavnoj ulozi.

Ostale likove tumače Sejdi Sink (Stranger Things, Fear Street), Hong Čau („Inherent Vice“, „Watchmen“), Samanta Morton („Fantastic Beasts and Where to Find Them“, „The Walking Dead“), Taj Simpkins („Insidious“) i Satja Sridaran.

Zasnovana na istoimenoj drami Semjuela D. Hantera iz 2012, radnja „Kita“ dešava se u američkoj državi Ajdaho, i prati sudbinu Čarlija, profesora engleskog i gojaznog usamljenika, koji se u svom stanu krije od društva i konstantno prejeda. On pati za svojim preminulim ljubavnikom i jedinu šansu za isklupljenje i duševni mir vidi u pokušaju da se se ponovo poveže sa svojom davno otuđenom 17-godišnjom ćerkom. On stupa u kontakt s njom, ali ubrzo otkriva da i ona ima svoje probleme, ali i da mu još uvek nije oprostila što je napustio porodicu.

Film je režirao Daren Aronofski po scenariju koji je adaptirao autor istoimene drame, Semjuel D. Hanter. „Kit“ stiže u svetske bioskope 9. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari