Objavljen trejler za film "Četiri ruže" (FOTO/VIDEO) 1Dragan Jovanović Foto: Filmstar

Uoči svečane premijere filma Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“, zakazane za 3. decembar u Sava centru, objavljen je trejler kroz koji upoznajemo aktere nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života prestonice.

„Četiri ruže“ su krimi-drama sa elementima komedije. Film prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje tokom jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u istoimenom noćnom klubu, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da pobegne od svega, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Poseban stil filma karakteriše muzika i neke od numera koje su se našle u ovom ostvarenju su od bendova The Kuguars, Lollobrigida, Sevdah Baby, Pavel, Glissers, grupe Kal, zatim Ramba Amadeusa, Bobana Petrovića i drugih.

U filmu igraju Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Miloš Samolov, Gordan Kićić, Boris Milivojević, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić, Jana Milić, Tihomir Stanić, Boris Kargotić. Četiri ruže su: Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić i Marta Milosavljević
Scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, direktor fotografije je Dimitrije Joković – Džima, scenograf Ivan Denić, dizajner zvuka Aleksandar Protić, montažer Stevan Marić, kompozitorka Marija Jelić, za kostim i šminku pobrinula se Milica Šujica, producent filma je Vasilije Nikitović.

Film je snimljen u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Distributer je Filmstar, odakle najavljuju da će se film u bioskopskoj distribuciji naći od 5. decembra.

http://https://youtu.be/1j7E3Tl5BWU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari