Otvara se ARLEMM art festival 1Foto: ARLEMM

Idealno mesto za uživanje u klasičnoj, tradicionalnoj, duhovnoj i džez muzici, ARLEMM art festival, predstavlja trodnevni muzički događaj u okviru Ariljske letnje muzičke manifestacije, koji počinje u subotu a traje do 29. jula.

Svečano otvaranje ovogodišnjeg ARLEMM-a održaće se na Gradskom trgu Arilje u 20.30 uz Gala koncert, kamerni orkestar Škole za muzičke talente Ćuprija, violončelistu Dragana Đorđevića, sa gostima iznenađenja. Potom sledi otvaranje izložbe fotografija „ARLEMM umetnički karavan“ autora Dragana Selakovića iz Novog Sada u 21.30, a posle toga će Marko Luis sa bendom održati koncert. U nedelju u 20.30 nastupiće Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Program manifestacije prati i audicija za početnike, likovne i plesne radionice, bogat celonedeljni kulturno-umetnički i muzički program ovog festivala koji će svečano zatvoriti Koncert duhovne muzike Crkve sv. Ahilija u 20.30 i Hor sv. Stefan Dečanski, kojim diriguje Tamara Petijević.

ARLEMM se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, Opštine Arilje i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a u saradnji sa Crkvenom opštinom grada Arilja, Bibliotekom Arilje i kompanijama Ekstrim intimo i Telenor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari