pedro paskalFoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Pedro Paskal je već glumio u nekoliko velikih i popularnih franšiza, a sada bi mogao da se priključi još jednom, ukoliko su tačni navodi stranih medija.

Nakon meseci spekulisanja ko bi sve mogao da glumi u novoj filmskoj verziji Fantastične četvorke, pojavile su se informacije da je Pedro Paskal u pregovoru za ulogu Rida Ričardsa.

Po informacijama koje je preneo Deadline, trenutno se radi na uklapanju rasporeda, ali iz više izvora se saznaje da pregovori idu u dobrom smeru.

Pedro Paskal već radi na filmu Gladijator 2, na drugoj sezoni serije The Last of Us, a tu je i četvrta sezona serije Mandalorijanac koja verovatno neće doći pre 2025. godine.

Film Fantastična četvorka režiraće Met Šenkman i on se očekuje u bioskopima takođe 2025. godine, nakon nekoliko promena reditelja i termina premijere.

Da podsetimo, Fantastična četvorka jedan je od prvih i najpopularnijih stripskih superherojskih timova, koji su stvorili Sten Li i Džek Kirbi.

Pedro Paskal već tumači nekoliko veoma voljenih likova

Tim čine Rid Ričards (gospodin Fantastični), Suzan Sju Storm (Nevidljiva žena), Džoni Storm (Ljudska baklja) i Ben Grim (Stvor).

Fantastična četvorka pojavila se već nekoliko puta na velikom ekranu, sa ne tako velikim uspehom, kao i u nekolicini crtanih filmova i serija.

Od novog filma očekuje se puno i mnogi se nadaju da će on oživeti pomalo posustali Marvelov filmski i serijski univerzum.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari