Počelo snimanje serije „Vreme smrti“ u Jagodini, traže se statisti

Ostavite komentar


  1. Dnevnica je 10-20 evra, nezavisno od temperature, lokacije, smene… Radni dan je 12 sati. Rucak je uvek samo sendvic, a osvezenje je uvek samo flasirana voda.

  2. Beogradski mangupi trpaju pare u dzepove svoje normalno.A statisti ko Vijetnamci u Zrenjanin.Pisem istinu jer sam jeo leba sa njima.Bila afera oko serije Koreni,nikom nista kao i sve frke u Srbiji.

  3. Ово је лепо што се снима, само ми није јасно зашто прво није снимљен овај део па после,,време зла “ како су написани романи

Ostavite komentar


Kultura

INTERVJU Haris Pašović: Mediokriteti su velika snaga i kod nas i u svijetu 8

INTERVJU Haris Pašović: Mediokriteti su velika snaga i kod nas i u svijetu

Ako se striktno držimo pojma „umjetnik“ onda možemo reći da su pravi umjetnici devedesetih godina bili na strani žrtvi i pravde. Tačno je da su neki ljudi koji su se bavili umjetnošću podržali na razne načine nacionalističke vođe. Mislim da su tim činom, u ratu, oni prestali da budu umjetnici. Ništa što ste uradili danas ne garantuje da ćete biti umjetnik i sutra. Umjetnik mora da se rodi svakog jutra ponovo - kaže za Danas Haris Pašović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.