Popularni detektivski film iz 2019. dobiće novi nastavak 1Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Reditelj Rajan Džonson radi na trećem nastavku filmskog hita “Knives Out”, potvrdio je Collider.

Prvi film iz serijala, nazvan Knives Out, imao je premijeru 2019. godine i postigao je brzo kritički i komercijalni uspeh.

Prvi nastavak Glass Onion: A Knives Out Mystery izašao je 2022. na Netflixu.

Oba filma su dobila nominacije za Oskara – Knives Out za najbolji originalni scenario, a Glass Onion za najbolji adaptirani scenario.
Džonson kroz serijal Knives Out odaje počast književnici Agati Kristi.

Filmovi prate privatnog detektiva Benoita Blanka, koji je u oba filma istraživao zločine vezane za privilegovane članove društva.

U serijalu su zasad glumile neke od najvećih holivudskih zvezda, poput Ane de Armas, Džejmi Li Lee Kertis, Krisa Evansa, Edvarda Nortona, Toni Kolet , Kristofera Plamera i brojnih drugih.

Radnja i naslov trećeg filma Knives Out još nisu poznati. Danijel Krejg potvrdio je da će ponovo otelotvoriti poznatog detektiva, piše Index. hr

Džonson je u oktobru prošle godine rekao da film polako napreduje, ali da je do zastoja došlo zbog štrajka scenarista:
„Scenario polako napreduje. Očito nisam mogao raditi na njemu tokom štrajka, a sada, kada je završen, bacam se na posao punom snagom, tako da polako napreduje. Imam premisu, imam okruženje, znam kako film izgleda u mojoj glavi. Sve što treba je da napišem prokleti scenario.“

Ljubitelji detektivskih filmova mogu pogledati Glass Onion: A Knives Out Mystery na Netflixu dok iščekuju treći film serijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari