Portret Sergeja Trifunovića bačen zbog sednice naprednjaka

Još jedan skandal u aleksinačkom Centru za kulturu

Ostavite komentar


  1. Šta je sledeće, hoće li početi spaljivanje knjiga nepodobnih? Ko bi mogao to da radi u ovako razvijenoj demokratiji?

    1. To bi bio logičan nastavak politike Velikog vođe, ili kako sitni poltroni dokazuju svoju odanost!

  2. Jadna je drzava i njeni stanovnici gde je najopasniji protivnik ovakvog rezima jedan glumac i humanista. Sada ce nazovi mediji da krenu kako je narkoman, homoseksualac, strani agent i sl.. Tesko je u ovim vremenima i tom okruzenju ostati veran sebi i svojim idealima. Veliku zrtvu podnosi Sergej.

    1. Ja sam za Sergeja, bio on narkoman, bio on homoseksualac, Sta god bio I kakvim god ga nazvali. Manja je sramota biti sve navedeno, nego biti SNS-ovac…

  3. Heroji. I Sergejeve slike se plase. Blato u kom se valjaju je sve dublje. Na kraju će ih progutati.

      1. Zalosno je ko je ko su tvoji idoli . Zalosno i pogubno za ovaj narod a dobro za njih a vervatno i za tebe. Zavrsicete ono sto nisu uspeli ni Turci ni Nemci ni niko…osim vas.

      2. Ko je bre ovde pominjao idole? Izgleda da je spinovanje i skretanje sa teme hobi u SNS-u. A tek pazi ovog majstora koji umesto da odgovori na pitanje odmah kreće u stilu svog gospodara “a da nećemo na ulici na održavamo sednicu”… Potpuno nepovezana glupost. Kakav je ovo nepismeni, bezobrazni, nedotupavni šljam koji pokorno služi bolesnom izdajničkom narcisu. Nećete još dugo.

      3. Zalosno je to sto Vi pisete“ dodsko“( sta god to znacilo), neka je Sergej i vucibatina, svojoj je majci to, ALI sta je ta vucibatina uradila za bolesnu decu , to NIKAD NIKI NIJE!! I zato, psssst i MRS!

      4. Вуцибатине, преваранти и морални шљам се окупио у СНС. Јасно је то као дан. Прелетаче из разних странака објединила је само жеља за влашћу, а начин да опстају су усавршили до перфекције. Циљна група су им необразовани као „dodsko“ којима обећавају, које лажу и уцењују. Вуку их као марву по њиховим митинзима, да се стекне утисак колико их народ подржава. Опасно је и супротставити им се јер не презају ни од чега, само да би сачували власт. Е, зато не сме у оном другом, и сигурно већинском делу, да влада апатија. Биће избори сигурно и то ускоро. Памет у главу, оловку у руку и кажи не назадњацима и бившим комуњарама.

        1. Botovi se usavršavaju da propagiraju nameštene izbore na kojima za kriminalnu sektu SNS glasaju mrtvi, siromašni za par hiljada dinara, zastrašeni paraziti u državnim ustanovama, većina penzioneri koja se boji da ako ovi odu neće primati penzije i onaj manji broj jednako poremećenih poput picoustog koji mu zaista i veruju jer gledaju rijaliti programe i korumpirane medije. Ko je za izbore u ovakvim izbornim uslovima taj je najveći neprijatelj srpskog naroda. Ova sekta se samo uličnim protestima skida sa vlasti kada i pošteni iz policije i vojske budu prešli na stranu naroda, a ne da čuvaju bandite na vlasti.

          1. Vojska i jeste na strani naroda, ali… Morate shvatiti kakva je to ustanova, nemamo nikakva prava, ne smemo da se bunimo niti da odbijamo naređenja. Vidite i sami šta je bilo sa predsednikom reprezentativnog sindikata, kako ja onda da se pobunim za bilo šta, ko će da me zaštiti, ko će da zaradi za moju decu i ženu kad ja jedini radim u kući? Jedino što možemo da uradimo je da u slobodno vreme, kojeg je sve manje, podržimo građanski protest i da se nadamo sa nas neće niko videti i prepoznati u koloni.

    1. Исто питање, шта ће СзС у Шабачком позоришту?

      1. Вероватно зато што им Ваши, као и другде у Србији, нису дали салу коју су хтели да закупе за ту прилику.

  4. Неки глумци су одбили да играју представе због цензуре Трифуновића? А неки су глумци ипак одиграли представе, јели тако? Ствар избора, то је демократија. И да, овај текст је под заглављем Култура. Што се Сергеја тиче, бледа копија Зорана Радмиловића, погрешан контекст. Осим ако постоји и култура некултуре и неваспитања. Основног. Оног кућног, не кочијашког.

  5. Zapisnički konstatovati načinjenu štetu i prema cenovniku zakupcu istu naplatiti… Ukoliko odbije da plati pokrenuti sudski spor za nadoknadu štete i do okončanja istog ne izdavati mu prostor… Vrlo jednostavno ja radio više puta, uglavnom se sve reši bez suda

  6. Iskreno kako se Sergej ponasao nista ne cudi sto dozivljava ovo ,ako i to nije u njegovoj reziji.

  7. Koje smo mi prodane guzice ,nije sramota biti seljak biti neskolovan ali ja koje poznajem ssnovce svi su oni u tom klupku i prave tu vecinu zarad da bi bili za 2000din. Na kutijama da bi se malo provozali i videli neki drugi grad da bi se zaposlili za 20000din da ciste bolnice,skole vrtice.Sta je sa nama jer smo toliko slepi ajde sa nama starijima ali sta je sa ovim mladima sta cekate da radite u svojoj zemlji kod Nemca,Kineza,Arapina za 500eu.i da vas vode ovi mozgovi koji su zavrsili doktorate i razne skole u 40,ili 50 godina koji vam je moj sto cutite jel vam lepo tako da radite po kaficima to vam je perspektiva da vase dede i babe sto su radili po 40godina imaju 25000penziju,da vam ocevi i majke traze posao u 50godina.Ne gledajte Pink i. hepi i ne citajte informer mesec dana pa mozda se i osvestite malo.

  8. Ne pravite zrtve od sebe zbog jedne slike. Kososvo, Kosovo ljudi. Tamo su zrtve, srpski narod, a vase slike su smejurija.

    1. E, tu tek, oko Kosova (i Metohije) ovi Vaši, savetovani od strane T. Blera, obeliše obraz!

  9. Možda je portret bacila neka dama, revoltirana uvredam upućenim ženama. Ja lično više ne mogu da ga gladam.

    1. „Ja lično više ne mogu da ga gladam.“ Očito Vam nije problem da „glAdate“ onog keramičara u BIA-i, mada je i te kako vređao žene ?

  10. A zamislite, ovaj autor fotografija, zaposlio sve svoje najbliže iz familije upravo preko SNS-a. Što bi njega vređala jedna bačena fotografija.

  11. Gledam emisiju Ivana Ivanovica. Morace Sergej da organizuje sms za Ivana.
    Ostace covek bez posla

  12. Da se kladimo? Kolonija srpskih političara, u Moskvi, 2019. će se značajno uvećati!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.