Pozorište oportunizma

Ostavite komentar


  1. Zaista je porazno i iznova deprimirajuće, ono doba u ovom vremenu. Iste, besprizorne labrnje, s novim klovnovima u njihovom cirkusu. Kada se šatra prenapuni tim kameleonskim šarenišom, biće da ni za kralja žonglera neće biti dovoljno kiseonika. Kako god, bio bi to veoma sunčan dan, koji, nažalost, mnoge od nas neće ogrejati… Teške li, i tužne zemlje…

  2. Poslednji klin u kovčeg razapetog Petog oktobra – ukucao je tandem B Srbljanović – Jagoš Marković. B Srb je u nekidan
    objavljenom razgovoru izlupetala o sebi – kako piše bez predaha, ne

    misleći, pa šta ispadne. Pa su tako već poispadale kojekakve „drame“ i pozorišta ih gutala bez razmišljanja i osvrtanja, daj šta daš!

  3. Hrabar i tačan, surovo tačan tekst. Želim autoru debele živce u narednom periodu, spisateljica i Vladin Savet će iz svih oruđa i oružja da ga napadnu…

  4. Jedva se ceka hajka na B.S. Istina boli. Mnogi od nas koji smo bili 5. Oktoborci silno smo razocarani sta to vec 6.oktobra uradise “ nasi“. I krivimo ih za ove danas . Prema tome Biljana je rekla istinu. Predstava je dobra ali nije savrsena. Ima nepotrebnih delova i duga je. Seka Sabljic najslabija. Muzika preglasna….

    1. Ja koliko se secam B.S. se poprilicno potrudila da obori „nase“, a ovi danas su isti oni „njihovi“, tako da mi iskreno nije jasno sa cim se tacno slazes ili ne slazes.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.