Predstavljen projekat Srbije  za 57. Bijenale u Veneciji

Ostavite komentar


  1. Šta znači "produženje tenzije geopolitičkih vizura" ili "izmaknuta kontrola i pojmovna neuhvatljivost"? Ništa, ili barem fraziranje koje nas vraća sto godina unazad, u Nušićevu sprdnju sa "meloorizacijom terizacije". Da li stvarno taj metafizički NEKO koji ovo pušta (fantom urednika, tobožnji opozicionarski elitista, kustoski prepisivač) misli da ovakvo buncanje doprinosi i najmanjem razumevanju o čemu se ovde fucking radi? Današnja likovna umetnost će crći, jer uskoro ni prosečan istoričar umetnosti neće razumevati novogovor bodrijarovskih epigona, a o nekom "gledaocu" da ne govorimo.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.