Nove avanture popularnih animiranih junaka „Nindža kornjača“ danas stižu u domaće bioskopske dvorane. Zahvaljujući distributerskoj kući Cinears, mališani će uživati u posve novoj tehnici animacije kojom su likovi sa malih ekrana oživeli za potrebe velikog platna. Novim-starim likovima glasove su pozajmili popularni domaći glumci – Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Dejan Lutkić, Nikola Bulatović, Sloboda Mićalović, Srđan Timarov, Srđan Miletić, Goran Sultanović i drugi.

Nove avanture popularnih animiranih junaka „Nindža kornjača“ danas stižu u domaće bioskopske dvorane. Zahvaljujući distributerskoj kući Cinears, mališani će uživati u posve novoj tehnici animacije kojom su likovi sa malih ekrana oživeli za potrebe velikog platna. Novim-starim likovima glasove su pozajmili popularni domaći glumci – Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Dejan Lutkić, Nikola Bulatović, Sloboda Mićalović, Srđan Timarov, Srđan Miletić, Goran Sultanović i drugi. Nindža kornjače bile su jedan od popularnijih strip serijala koji je uspešno pretočen u animiranu televizijski seriju, izuzetno gledanu širom sveta tokom osamdesetih i devedesetih godina. Zahvaljujući toj popularnosti, studio je početkom devedesetih proizveo i tri igrana filma, koja su prikazivana sa različitim uspehom. Nindža kornjače dočekale su i procvet kompjuterske tehnologije, te nam se u prvom dugometražnom animiranom filmu u režiji Kevina Munroa (nadsinhronizaciju na srpski jezik potpisuje Nikola Đuričko), predstavljaju u novom izdanju. Njihov arhineprijatelj Šreder odavno je mrtav, tako da su Rafaelo, Donatelo i Mikelanđelo su udaljeniji jedan od drugog nego što su to ikada ranije bili, a potrebniji su Njujorku, nego ikada dosada. Vrlo čudne stvari potresaju ovaj veliki grad, u koje su uključena drevna čudovišta, koja se pojavljuju niotkuda. Četvrtoj nindža kornjači Leonardu i njihovom učitelju Splinteru preostaje samo da ponovo ujedine svoju borbenu porodicu i da spasu grad od pošasti. Premijera filma „Nindža kornjače“ biće održana večeras u 18 sati u Sava centru.
Akciona komedija „Kec iz rukava“ stiže večeras u domaće bioskope, posredstvom kuće Taramount. Glavne uloge u filmu igraju Endi Garsija, Ben Aflek, Ališa Kiz, Džeremi Piven, Džejson Bejtman, Rej Liota i drugi. Radnja filma prati FBI agenta, dok traga za komičarom iz Las Vegasa, čvrsto rešen da „otkuca“ mafiju. Ali, pre nego što postane zaštićeni svedok, komičar odlazi u kazina Lejk Taho da se provede po poslednji put u ime „starih dobrih vremena“, ne sluteći da je tako navukao na vrat celu gomilu ubica koji ga prate… Film je režirao Džo Karnahan, a kod nas će biti na redovnom repertoaru bioskopa Jadran.
Nakon premijere na ovogodišnjem Festu, fdrama Klinta Istvuda „Zastave naših očeva“, od 22. marta biće na redovnom repertoru bioskopa, najpre onih u Beogradu – Tuckwood Cineplex, Dom sindikata i Roda, zahvaljujući distributerskoj kući Tuck. Uloge u ovom filmu odigrali su, između ostalih, Rajan Filip, Džes Bradford, Adam Bič, Pol Voker, Džejmi Bel i Beri Peper. Film traje 132 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari