Preminula Suzan Šepard, glumica poznata kao "mafijaška majka" 1Foto: Dennis Van Tine / Avalon / Profimedia

Američka glumica i pozorišna rediteljka Suzan Šepard umrla je 17. novembra u 89. godini, potvrdila je njena porodica u subotu uveče.

Kako prenosi Index.hr, glumica je javnosti bila poznata kao „mafijaška majka“ zahvaljujući ulogama u filmu Dobri momci Martina Skorsezea, gde je igrala majku Karen Hil, i seriji Soprano, gde je igrala majku Karmele Soprano.

Suzanina unuka Izabel potvrdila je za The US Sun da je glumica preminula, ali nije naveden uzrok smrti, a porodica nije dala više detalja. Pored Izabele, iza Šeparda su ostali ćerka Kejt, zet Majls i snaja Džojs.

Obožavaoci su preplavili društvene mreže odavanjem počasti glumici, hvaljenoj kao jednoj od najboljih američkih glumica iz „gangsterskih filmova“: „Sjajna glumica i učiteljica“, „Ovo je tako tužno“, „Svima će nedostajati“, napisali su mnogi na društvenim mrežama.

Prošlo je nekoliko godina otkako se Shepherd poslednji put pojavila na ekranu, ali to ne znači da nije bila zauzeta. Dugo je radila i kao profesor glume, a Kristofer Meloni, Džoan Alen i pokojni Gregori Hajns samo su neki od njenih učenika koji su postigli veliki uspeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari