Preminuo glumac Nenad Nenadović 1Foto: Printscreen/Youtube/RTS

Srpski glumac Nenad Nenadović preminuo u 57. godini, potvrđeno je za Tanjug, a prenosi RTS.

Prema pisanju domaćih medija, Nenad Nenadović primljen je pre nekoliko dana u bolnicu zbog komplikacija izazvanih kovidom 19.

Srpski umetnik Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. oktobra 1964. godine.

Sa glumačkim pozivom susreo se još kao dečak kada je zaigrao u Vagi za tačno merenje. Usledile su uloge u seriji Povratak otpisanih, filmu Boško Buha…

Voleo je rad i na televiziji pa je rado bio član ekipe Zooteke, emisije Pet-šou, Fazoni i fore.

Bio je stalni član ansambla pozorišta „Boško Buha“.

„Po profesiji sam jedinac, ali nisam rastao kao klasičan jedinac, jer je u našoj kući stalno bilo još nekoga – svako ko je dolazio u Beograd da studira bio je kod nas, pa je odatle išao dalje. Tako sam naučio da delim i navikao da se stalno s nekim družim. Bio sam jako nemirno dete, na samoj granici pristojnosti“, naveo je glumac u objavi na sajtu pozorišta.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Žarko Jokanović: Nenadović nije bio vakcinisan

Povodom vesti o smrti glumca Nenada Nenadovića oglasio se i pisac i scenarista Žarko Jokanović putem svog Fejsbuk profila, ali i kratkim komentarom za dnevni list Danas.

Ubrzo nakon što se informacija o smrti glumca Nenada Nenadovića pojavila u medijima, na društvenim mrežama su se našli brojni komentari, među kojima se istaklo i pitanje da li je Nenadović preminuo od „komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak“, a na koje je odgovorio i Žarko Jokanović ističući da Nenadović nije bio vakcinisan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari