Prisila PrisliFoto: Thomas Bohlen / Starface / Profimedia

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji održana premijera filma Priscilla Sofije Kopole na kojoj je bila prisutna i sama Prisila Prisli.

Nakon što je završena premijera filma, Prisila Prisli je brisala suze dok je publika u Veneciji aplaudirala 7 minuta ovom ostvarenju.

Kopola i Prisli bile su na premijeri zajedno sa glavnim glumcima, Kejli Spaeni i Džejkobom Elordijem, koji tumače Prisilu i Elvisa.

Dvoje glumaca dobili su „privremeni dogovor“ sa organizacijom SAG-AFTRA po kome su mogli da prisustvuju promociji filma uprkos štrajkovima.

Prisli je bila vidno emotivna nakon filma koji ne prikazuje Elvisa baš u najboljem svetlu i zagrlila Spaeni.

Najveća zvezda na crvenom tepihu ipak je bio Džejkob Elordi, poznat po seriji Euphoria, koji je pokupio polaroid fotograju koja je ispala jednoj obožavateljki i vratio joj.

Prisila Prisli prethodno je govorila na pres konferenciji o tome kako se zaljubila u Elvisa kada je imala samo 14 godina i kako je Kopola to obradila u filmu.

„Veoma je teško da sedite i gledate film o sebi, o svom životu, o svojoj ljubavi. Sofija je napravila odličan film. Uradila je domaći, pričale smo nekoliko put i stvarno sam joj rekla sve što sam mogla.“

Objasnila je da su ona i Elvis imali emotivnu povezanost i da je ona bila osoba koja ga je tešila nakon što je izgubio majku.

Prisila Prisli je pisala autobiografiju

Film Priscilla zasnovan je na autobiografiji Prisile Prisli Elvis and Me koju je adaptirala sama Kopola, a koji je nakon promocije dobio odlične komentare.

On predstavlja neku vrstu kontrateže prošlogodišnjem filmu Elvis Baza Lurmana u kome je prevač prikazan iz mnogo pozitivnijeg ugla.

Ostvarenje Priscilla treba da stigne u bioskope 27. oktobra, a biće prikazano i na Njujorškom filmskom festivalu u oktobru.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari