Rajko Grlić: Bojim se da korona neće smanjiti količinu ljudske gluposti

Priče iz karantina

Ostavite komentar


  1. Kritikuje Trampa i naseg „predsednika“ a svog cirkuzanta koji se oblacio kao juznoamericki diktatori ne spominje…gospodine Grlicu sto sedite u zemlji kojom upravlja smesan lik…na sve to doveli ste i familiju…zasto niste otisli u rusiju ili kinu njima upravljaju ozbiljni ljudi po vasim merilima!

    1. Možda zato što je taj umro pre 20 godina? A da znaš išta o Grliću ne bi tako, budimo ljubazni, pisao.

  2. Veliki umetnik i čovek, on i Ante Tomić u kombinaciji, to je stvarno privilegije za nas koji ih poštujemo. A bojim se da je u pravu, zagupljivanje naroda, kako bi ga lakše opljačkao, u šta staje cela istorija na ovim našim prostorima, jeste dominanta. E sad pravo je pitanje zašto ovaj narod pristaje na to, a drugi su prozreli lažni pljačkaši patriotizam, to je već naš problem.

  3. Napravio Lordan Zafranović film u nastavcima o Titu. Desetine poznatih jugoslovenskih istorijskih i javnih ličnosti je dalo svoje viđenje Titove istorijske uloge. Svi izrazito pozitivno, samo Rajko Grlić i Titova daktilografkinja Olga Ninčić izrazito negativno. Što se tiče Grlića, čovek mora da skrene na sebe pažnju, ništa u životu nije značajno uradio. To je slučaj i sa večitom nečijom ženom. Imali smo mi takvih, Olga Humo, Jovanka Broz …

    1. Misljenja .. svako pravo svakom ali bez pljuvanja kao omiljenog sporta..ako neko misli drugacije ne znaci ni da je glup ni neobrazovan itd. Konkretna tema Tito..lepo misljenje imamu samo oni koji nisu trpeli samovlasce nego imali korist..po srbe pogubna polovina veka od fingiranja sovinizma a ni jedan srbin na vlasti do cepanja teritorije uz pranje istorije svojim zemljacima u lepoj njihovoj i formiranja drzavica za odcepljenje…tako i bi po diktatu engeske imperije. I sad mozemo da diskutujemo do sudnjeg dana o misljenju ovog ili onog ali ovo su cinjenice o realnom zivotu a ne ideoloske. Mene licno misljenje ni jednog jedinog croata ne dotice jer je jedina sreca ne biti s njima zajedno…nikad ako Bog da, ili opet englezi ko pre veka.

    2. Da ti, Rašo, išta znaš o radu Rajka Grlića,pokrio bi se preko glave i bio manji od makovog zrna. Ovako, potvrđuješ mišljenje da čovek sa malo i nimalo znanja nastupa samouvereno i iznosi svoja ništavna mišljenja na velika vrata. Ako već ne znaš-ćuti. Ili se malo edukuj,danas je to bar lako, internet ti je, koliko vidim,dostupan. Poradi malo na sebi.

  4. Pretpostavljam da je komentator Rasa u svom zivotu mnogo vise uradio od Rajka Grlica. Eto, Grlic je na zalost u pravu.

  5. Misljenja .. svako pravo svakom ali bez pljuvanja kao omiljenog sporta..ako neko misli drugacije ne znaci ni da je glup ni neobrazovan itd. Konkretna tema Tito..lepo misljenje imamu samo oni koji nisu trpeli samovlasce nego imali korist..po srbe pogubna polovina veka od fingiranja sovinizma a ni jedan srbin na vlasti do cepanja teritorije uz pranje istorije svojim zemljacima u lepoj njihovoj i formiranja drzavica za odcepljenje…tako i bi po diktatu engeske imperije. I sad mozemo da diskutujemo do sudnjeg dana o misljenju ovog ili onog ali ovo su cinjenice o realnom zivotu a ne ideoloske. Mene licno misljenje ni jednog jedinog croata ne dotice jer je jedina sreca ne biti s njima zajedno…nikad ako Bog da, ili opet englezi ko pre veka.

  6. Mnogopostovani komentatori ne komentarisem opus g.Grlica mada,za mene on nije neki…komentarisem njegov stav o SAD i Trampu…ako mu se ne svidja pokupi familiju i pravac Hrvatska ili kina,rusija gde su na vlasti jel’te ozbiljni ljudi…to licemerje je najgora stvar…kritikuju SAD hvale kinu i rusiju a deca im na zapadu…to u najmanju ruku nije lepo…uzgred ovaj komentar sam poslao juce a vi ste ga obrisali?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.