Robert Patinson novi Betmen 1Foto: EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA

Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros pronašao svog novog Betmena u glumcu Robertu Patinsonu, bivšoj zvezdi filmova iz serijala „Twilight“.

Film će režirati Met Rivs, reditelj izvornog filma „Cloverfield“ iz 2008. te prvih nastavaka Planete majmuna, prenosi portal 021.rs.
Patinson nasleđuje Betmenov plašt od Bena Afleka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: „Batman v Superman: Dawn of Justice“, „Suicide Squad“ i „Justice League“. Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a biće u stilu „detektivskog film noara“. Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni „The Batman“ neće biti povezan s postojećim filmovima DC-jevog proširenog svemira.
„Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije ono čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili“, objašnjava Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine. Patinson će pre toga glumiti u predstojećem filmu Kristofera Nolana čiji se filmovi o Betmenu smatraju najboljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari