Robi Vilijams gradi zid od sedam metara između svoje i kuće Džimija Pejdža 1Foto: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Dugogodišnja svađa između londonskih komšija Robija Vilijamsa i Džimija Pejdža izgleda da neće skoro biti okončana, a najnoviji razvoj je plan Vilijamsa da između njihovih kuća podigne zid od 7 metara.

Robi Vilijams i Džimi Pejdž su komšije u zapadnom delu Londona i nisu baš u najboljim odnosima. Vilijams planira da digne zid, sa zvaničnim obrazloženjem da prolaznici vide njegovo dvorište i da želi da ima više privatnosti.

To uopšte ne zvuči neobično, jer se on početkom ove godine vratio u London sa suprugom i četvoro dece, gde uživa u uspehu aktuelnog albuma XXV i priprema dokumentarnu seriju o svom životu sa Netfliksom.

Ovo nije prva stvar koju Vilijams renovira, jer su baš radovi na imanju ono što ga je i dovelo u sukob sa komšijom. Naime, on je počeo da pravi neku vrstu ogromnog podruma ispod svoje vile, koji obuhvata zatvoreni bazen, teretanu i podzemne prolaze do same kuće.

Robi Vilijams gradi zid od sedam metara između svoje i kuće Džimija Pejdža 2
Foto: EPA/ANDY RAIN

Pejdž se godinama borio protiv tog renoviranja, jer je tvrdio da će vibracije od radova oštetiti osetljive stare slike i freske u njegovoj kući. Uprkos brojnim prigovorima, Vilijams je dobio zeleno svetlo za renoviranje, ali uz korišćenje „alata iz 19. veka“ i posebnih mašina za nadgledanje u vrednosti od 50 hiljada funti.

Samo Vilijamsovo imanje procenjuje se na oko 17,5 miliona funti, ali to ne uključuje budući podrum. Videćemo i kako će Pejdž reagovati na zid kada bude podignut.

Izvor: Guitar

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari