rodžer votersFoto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rodžer Voters imao je svoj prvi nastup od juna i prvi nakon izlaska novog albuma, ali nije sve prošlo sjajno.

Naime, Rodžer Voters je u nedelju nastupao u Paladijumu u Londonu i to je trebalo da bude premijera njegovog albuma The Dark Side of the Moon Redux.

Međutim, fanovi nisu dobili to što su očekivali, jer je Voters proveo oko sat vremena čitajući odlomke iz svojih predstojećih memoara Dark Side of the Moon: Memoirs of a Lanky Prick.

Sve to dešavalo se dok je sedeo za laptopom na bini, a jedna priča bila je o patki po imenu Paja (eng. Donald), piše Daily Mail.

U recenziji nastupa, Vil Hodžkinson rekao je da je jedna priča započela kao sećanja na preminulog Sida Bareta, ali nije otkrila ništa osim toga da je napisao puno pesama.

Na sajtu Men’s Journal piše da je Rodžer Voters u jednom trenutku publici rekao da od*ebe kada su postali ljudi, zboga čega su mnogi napustili nastup.

The National News prenosi da je Voters na početku rekao publici da će nastup biti podeljen u više delova i da su oni koji su sačekali muzički deo zapravo dobili odličan šou.

Rodžer Voters imao je puno skandala u poslednje vreme

Muzički deo započeo je novom pesmom The Bar, nastavio se novom verzijom pesme Mother, a potom je odsviran ceo album The Dark Side of the Moon Redux.

Piše da je na kraju ipak dobio ovacije i da je isti nastup ponovljen i u ponedeljak, ali nije poznato koliko ljudi je ostalo do kraja nastupa.

Fanovi na društvenoj mreži Reddit podeljeni su oko svega, jer jedni brane Votersa zbog zanimljivog nastupa, dok drugi smatraju da je to sve trebalo da bude koncert, bez ikakvog čitanja i pričanja priča.

Izvor: Loudwire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari