Ameli Lens i Indira Paganoto zatvorile No Sleep festival u Beogradu 1Foto: Kristina Koprivica/Danas

Novembarsko izdanje No Sleep festivala završeno je jutros setom Španjolke Indire Paganoto, kojoj je prethodio nastup belgijske disk džokejke Ameli Lens u beogradskom Hangaru.

Ameli Lens je pred prepunim Glavnim hangarom otvorila svoj set trakom “In My Mind”, koju je u julu ove godine objavila njena diskografska kuća Lenske.

Čim je prišla mikseti, oko tri sata posle ponoći, fanovi su u gomilama krenuli ka bini i pozdravljali je uz ovacije.

Sve do pet ujutru jedna od omiljenih „hedlajnerki“ Exita svojom energijom držala je publiku na nogama. Njen odnos sa Exitovim festivalima seže još u 2017. godinu kada je prvi put nastupala na No Sleep bini Sea Dance festivala.

Drugi nastup “psajtrens ratnice” Indire Paganoto u Srbiji, nekoliko meseci nakon njenog završnog seta na No Sleep stejdžu ovogodišnjeg Exita, oduševio je publiku, ali i ispitao kondiciju beogradskih klaberki i klabera.

Dvočasovni psajtrens set, završen je nešto opuštenijim tehno trakama na granici sa trens zvukom. Jedna od najtraženijih andergraund di-džejeva održala je nastup pred nekoliko hiljada okupljenih.

No Sleep festival održan je u Beogradu 11. i 12. novembra na više lokacija, a epicentar festivala koji je okupio neke od najtraženijih svetskih di džejeva bio je upravo Glavni hangar u Luci Beograd.

“Najbolji novi festival Evrope” prvi put je ove godine održan dva puta, te je tradicionalnom novembarskom No Sleepu prethodilo prolećno izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari