Amyl and The SniffersFoto: Dan Reid / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amyl and The Sniffers najavljuju svoje prvo novo izdanje u tri godine, singlom „U Should Not Be Doing That“, podržan pesmom „Facts“ na strani B.

Pesme objavljuje Rough Trade Records u ograničenom izdanju vinilnom od sedam inča.

Prva nova muzika australijske četvorke iz Melburna, od njihovog albuma „Comfort To Me” iz 2021. godine, snimljena je sa Nikom Lonejem (Nick Cave and the Bad Seeds, Yeah Yeah Yeahs).

Amyl and The Sniffers
Foto: Dan Reid / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pesma „U Should Not Be Doing That“ nosi nagoveštaj “Miss You” od The Stones-a, dašak garažne muzike iz Detroita, ali Ejmin izrazit vokal i Melburnški. Šarm grupe je u srcu ovog novog moćnog groove-a.”

„Lirski, obe pesme su prilično razumljive. “U should not be doing this” me zasmejava, ali se takođe na neki način zabavno podsmeva šoku koji ljudi i dalje osećaju kada vide osludnu odeću, i način na koji se muzička zajednica i dalje ponaša kao alapače na nivou srednje škole – da, o vama pričam , nasumičnim 40-godišnjacima, metalcima, koji sedite za barom i ogovarate 28-godišnju ribu koja je u bendu, zato što nosi šorceve i navodno se zbog toga “prodala”. Ali me to uglavnom zasmejava. U vreme pisanja bilo je nesvesno i nije značilo ništa, ali sada mislim da je komično, nešto kao kad natrljate kučetu nos u njegovu pseću mokraću, nakon što se olakšao na vaš omiljeni tepih” – pojašnjava pevačica Ejmi Tejlor tekst suštinu pesme.

Bend je potvrdio mali klupski nastup u londonskoj Skali 27. maja 2024. godine. Takođe predvode Bearded Theory Festival u Derbiširu 26. maja i Primavera u Barseloni i Portu.Na turneju po Severnoj Americi kreću u julu/avgustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari